شناسهٔ خبر: 70255148 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پیش‌بینی ۳۰۰ میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های دنا

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از پیش‌بینی ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای گاز رسانی و راه در یکی از روستاهای شهرستان دنا خبر داد.

صاحب‌خبر -

پیش‌بینی ۳۰۰ میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های دنا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، رحمانی در بازدید از روستاهای دورافتاده شهرستان دنا و مجموعه تولیدی واحد مرغ تخم‌گذار با ظرفیت ۳۰ هزار قطعه و پیشرفت ۵۰ درصد گفت: مشکلات این طرح تسهیلات بانکی بود که جهاد کشاورزی و حوزه اقتصادی استانداری پیگیری‌ها را انجام دهند و منابع را برای بهره‌برداری از این طرح تامین کنند.
استاندار همچنین یکی دیگر از مشکلات شهرستان های دنا و بویراحمد را ایستگاه‌های پمپاژی عنوان کرد و گفت: این طرح ها به دلیل محدودیت منابع نیمه‌تمام باقی مانده است.
رحمانی ادامه داد: برق ایستگاه پمپاژ آب احمد غریب با پیشرفت ۹۰ درصدی که ۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی پایین‌ دست از این طرح آبیاری می‌شود به طول چهار کیلومتر نیازمند اصلاح و بازسازی و هفت کیلومتر نیازمند احداث شبکه است.
وی بیان کرد: تلاش می شود در آینده نزدیک نواقص این طرح برطرف شود تا این طرح به عنوان یکی از ایستگاه‌های ۲۰ گانه پمپاژ نیمه تمام استان و سومین پمپاژ آب در شهرستان به بهره‌برداری برسد.
استاندار با اشاره به بازدید از مناطق عشایری شبلیز، هم گفت: در روستای «چشمه ریزک» شبکه آبرسانی با هزینه‌ای بالغ بر چهار میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.
وی با اشاره به اینکه سایر مسائل و مشکلاتی که در مسیر بازدید روستاها مطرح شد در دستور کار قرار می‌گیرد، گفت: از پنج روستای منطقه جلاله با ۱۲۰ خانوار و ۵۰۰ نفر جمعیت بازدید شد، مهم‌ترین مشکل این روستاها شبکه راه‌ها است، بر روی رودخانه «خرسان» پل به طول ۲۰ کیلومتر باید احداث شود، سه کیلومتر هم طول مسیر و مجموعا ۲۳ کیلومتر جاده روستایی و احداث پل، سرجمع برآوردها با احتساب هزینه پل فلزی بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان است.
وی بیان کرد: اولویت، احداث این پل است که روستاهای منطقه با همدیگر تردد داشته باشند، ضمن اینکه گازرسانی به این منطقه توسط شرکت گاز انجام گرفته و طرح مراحل نهایی را طی می‌کند و امیدواریم دهه فجر سال جاری به بهره‌برداری برسد.
استاندار عنوان کرد: پیش‌بینی کردیم برای حوزه راه و گاز این منطقه ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، یعنی به ازای هر خانوار حداقل سه میلیارد تومان در حوزه راه و گاز هزینه می‌شود که نشان دهنده اهمیت دولت به رفع مشکلات و نیازمندی‌های مردم در مناطق محروم استان است.
رحمانی افزود: علاوه بر گاز، تامین آب کشاورزی خواسته مردم بود که جهاد کشاورزی در آینده نزدیک نسبت به تامین آب کشاورزی مردم اهتمام لازم را داشته باشد.