شناسهٔ خبر: 70214145 - سرویس استانی
منبع: دفاع پرس | لینک خبر

فرماندار تایباد مطرح کرد؛

ضرورت راه‌اندازی قرارگاه دائمی در دوغارون برای میزبانی از زائران افغانستانی کربلا

شیردل گفت: راه‌اندازی قرارگاه دائمی اربعین با توجه به افزایش همه ساله ورود شمار زائران افغانستانی برای عزیمت به کشور عراق و زیارت عتبات عالیات در این معبر رسمی ضرورت دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «مهدی شیردل» فرماندار تایباد در نشست هماهنگی سفر زیارتی خادمان موکب‌های اربعین تایباد به کربلای معلی اظهار داشت: امسال و در بازه زمانی عزاداری‌های پایانی ماه صفر، افزون بر ۶۳ هزار زائر افغانستانی برای سفر به عراق از طریق مرز رسمی دوغارون وارد جمهوری اسلامی ایران شدند.

وی افزود: فراهم شدن زیرساخت‌های لازم و در اختیار داشتن امکانات در شأن زائران نیاز به اعتبارات ملی دارد که در این راستا نگاه ویژه دستگاه‌های متولی کشوری را می‌طلبد.

فرماندار تایباد گفت: مرز دوغارون چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران برای اتباع افغانستانی است که باید بستر حضور سفر آسان عاشقان و دلدادگان افغانستانی در ماه‌های محرم و صفر از این مرز به سمت عتبات عالیات از سوی همه نهاده‌های متولی کشور فراهم شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه همه ساله به شمار مسافران افغانستانی عراق افزوده می‌شود، خاطرنشان کرد: معبر دوغارون مهمترین دروازه رسمی برای ورود مسافران و زائران کربلا محسوب می‌شود که باید از همه ظرفیت‌های لازم در راستای تکریم آنها استفاده شود.

شیردل تصریح کرد: در ماه‌های محرم و صفر امسال و روز‌های ورود اتباع افغانستانی به دوغارون برای عزیمت به سفر زیارتی کربلا، خیرین شیعه و اهل سنت این خطه مرزی پای کار بودند و زمینه سفری بدون دغدغه را برای زائران این کشور همسایه آماده کردند.

وی با بیان اینکه خدمات بشردوستانه جمهوری اسلامی به اتباع افغانستانی در حوزه‌های مختلف در مرز دوغارون در طول سال ادامه دارد، افزود: هر سال شناسایی مشکلات در حوزه خدمات‌رسانی به زائرین باید شناسایی شود و برای رفع موانع پیش رو با برنامه‌ریزی و همت مسئولان با آمادگی لازم برای استقبال از زائران سال‌های بعد تلاش شود. 

فرماندار تایباد خاطرنشان کرد: امسال موکب‌های پذیرایی از اتباع افغانستان در ورودی مرز دوغارون در فضایی به مساحت هزار و ۷۰۰ متر مربع برپا شده بود. 

این مقام مسئول ابراز داشت: در موکب‌های این منطقه با برنامه‌های دینی، فرهنگی، شرعی، امدادی، خدماتی، حمل و نقل، درمانی و هلال احمر، سه وعده صبحانه، ناهار و شام از عزاداران حسینی افغانستان استقبال و پذیرایی شد.

شیردل گفت: ارائه خدمات به زائران این کشور تا آخرین روز‌های ورود آنان به مرز زمینی دوغارون ادامه داشت.

انتهای پیام/