به گزارش خبرگزاری مهر، داریوش نادری در جلسه تهیه ضوابط عرصه و حریم با حضور اعضای شورای حریم استان زنجان، گفت: پنج پرونده عرصه و حریم تاریخی پس از تهیه و تدوین در جلسه شورای حریم تعیین تکلیف و به منظور ثبت به دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی ارسال شد.
وی افزود: در راستای تعیین عرصه و پیشنهاد حریم این پنج اثر و محوطه در شهرستان زنجان، سلطانیه و طارم، مطالعاتی در راستای معرفی هرچه بهتر و دقیقتر، آسیبشناسی، معرفی آثار باستانی پیرامون، برنامهریزی به منظور اقدامات بعدی به انجام رسید.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: تعیین عرصه و حریم آثار تاریخی با هدف مشخص کردن محدوده گستردگی این اثر در ادوار گذشته و جلوگیری از تخریب و ساخت و ساز غیرمجاز و نوسازی بافت پیرامون آثار تاریخی ضروری است.
نادری افزود: پنج پرونده عرصه و حریم تاریخی استان زنجان پس از تهیه و تدوین و به منظور ثبت به دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی ارسال شده است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان یادآور شد: این آثار بر اساس گزارش ارائه شده و گمانهزنی به نظر اعضای شورای حریم رسانده شد و مورد موافقت قرار گرفت و حریم این آثار ملی پس از تأیید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به ارگانهای دیگر ابلاغ میشود.
نادری خاطرنشان کرد: در آثار تاریخی، حریم، محدودهای است که متولی اثر تاریخی بر اساس ضوابط قانونی برای حفظ اثر تاریخی تعیین میکند.