شناسهٔ خبر: 70013296 - سرویس ورزشی
منبع: نامه‌نیوز | لینک خبر

ایران و آغاز نبرد مجدد با ژاپن در بلک فرا یدی!

با صعود ایران به رتبه هجدهم رنکینگ فیفا که پس از نوزده سال رخ داد، حالا هدف بعدی شاگردان قلعه نویی، بازپس‌گیری رتبه اول آسیا از ژاپن خواهد بود.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش "ورزش سه"، با برگزاری فیفا دی نوامبر، روز گذشته نیز رنکینگ فیفا اعلام شد که برای تیم‌های آسیایی، تصویری متفاوت از قدرت‌های منطقه‌ای و تغییرات مهم در جایگاه‌ها ارائه می‌دهد. صعود تیم ملی ایران به رتبه هجدهم جهان، پس از 19 سال، نقطه عطفی در تاریخ فوتبال کشور محسوب می‌شود و جایگاه ایران را به‌عنوان دومین تیم برتر آسیا تثبیت می‌کند. این پیشرفت در حالی به دست آمده که تیم‌های هم‌گروه ایران، به‌ویژه امارات جهش خوبی در جدول داشته است.

مقایسه عملکرد ایران در گروه A با سایر گروه‌ها، تصویر روشنی از تفاوت‌ها ارائه می‌دهد. در گروه C، ژاپن با استمرار عملکرد مقتدرانه‌اش، همچنان در صدر آسیا و پانزدهم جهان قرار دارد و به‌عنوان استاندارد طلایی فوتبال آسیا شناخته می‌شود. در مقابل، گروه B با توقف کره جنوبی مقابل فلسطین و عملکرد نوسانی سایر تیم‌ها، نشان‌دهنده عدم پایداری رقبا است. این مقایسه نشان می‌دهد که گروه ایران، در عین چالش‌برانگیز بودن، فضایی برای افزایش فاصله با رقبا فراهم کرده است.

اقتدار ژاپن در صدر آسیا و حفظ جایگاهش در سطح جهانی، نمایانگر الگویی برای سایر تیم‌های آسیایی است. با این حال، تیم ملی فوتبال ایران تلاش می‌کند تا با کسب پیروزی در هر چهار دیدار باقی‌مانده خود در دور مقدماتی جام جهانی، به سامورایی‌ها نزدیک شده و حتی رتبه نخست آسیا را پس از مدت‌ها از شاگردان هاجیمه موریاسو پس بگیرد.

ژاپن در این چهار بازی باید به مصاف بحرین، عربستان، استرالیا و اندونزی برود و لغزش در یک یا دو دیدار از این مسابقات به شرط پیروزی ایران در تمامی بازی ها، می‌تواند منجر به جهش ملی پوشان در رنکینگ جهانی شود و چه بسا بازگشت به رتبه نخست آسیا نیز در دسترس باشد. پیشرفت اخیر ایران، نشانه‌ای امیدوارکننده از توانایی فوتبال ملی برای رقابت با ژاپن خواهد بود و باید دید این اتفاق چه زمانی رخ خواهد داد.

در زیر به بررسی و مقایسه هجده تیم حاضر در دور سوم مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 می‌پردازیم:

تیم‌های صدرنشین:

- گروه A: ایران در این فیفا دی توانست در دو بازی خارج از خانه برابر کره شمالی و قرقیزستان به پیروزی دست یابد. این دو برد باعث شد تا شاگردان امیر قلعه‌نویی پس از نوزده سال موفق شوند تا در رنکینگ فیفا به رتبه هجدهم جهان صعود کنند. تیم ملی ایران همچنان در رتبه دوم قاره آسیا قرار دارد.

- گروه B: پس از پیروزی برابر کویت، کمتر کسی انتظار داشت تا کره جنوبی مقابل فلسطین متوقف شود ولی این اتفاق رخ داد و آنها دو امتیاز ارزشمند را از دست دادند. این تساوی باعث سقوط یک پله‌ای کره جنوبی در رتبه‌بندی جهانی شد و آنها با جایگاه 23 جهان نزول کردند ولی همچنان رده سوم آسیا را در اختیار دارند.

- گروه C: نتایج سامورایی‌ها همچنان مطابق انتظار پیش می‌رود و آنها رقبا را یکی پس از دیگری شکست می‌دهند. ژاپن در دو بازی خارج از خانه موفق به شکست اندونزی و چین شد. جایگاه آنها در رنکینگ بدون تغییر ماند و همچنان پانزدهم جهان و اول آسیا هستند.

تیم‌های دوم:

- گروه A: ازبکستان به عنوان جدی‌ترین حریف ایران و تیمی که اکنون در رتبه دوم جدول رده بندی قرار دارد، در این فیفا دی بدون تغییر ماند. آنها در جایگاه هفتم قاره کهن و 58 جهان ایستاده‌اند. البته این فیفا دی و شکست مقابل قطر، باعث کسر 4.33 امتیاز از آنها شد.

- گروه B: عراقی‌ها هر چند به طور کلی دستاورد مثبتی در بخش امتیازگیری فیفا دی نوامبر داشتند اما جایگاه آنها نیز در آسیا و جهانی بدون تغییر بود. آنها ششم آسیا هستند و جایگاه 56 دنیا را نیز به خود اختصاص داده‌اند.

- گروه C: استرالیا فیفا دی خوبی را سپری نکرد و با دو تساوی ناامیدکننده برابر عربستان و بحرین متوقف شد. آنها خوش شانس بودند که دو بازی را واگذار نکردند، چرا که گل عربستان در دقیقه 94 آفساید اعلام شد و کانگوروها برابر بحرین نیز در دقیقه 96 به گل مساوی رسیدند. این تیم با 2 پله سقوط در رنکینگ جهانی به رتبه 26 رسید ولی همچنان در جایگاه چهارم آسیا ایستاده است.

تیم‌های سوم:

- گروه A: امارات تجربه خوبی در فیفا دی نوامبر داشت. پیروزی قاطع مقابل قطر و عبور از سد قرقیزستان باعث شد تا آنها با کسب 6 امتیاز، جهش خوبی در جدول گروهی و همچنین رنکینگ فیفا داشته باشند. آنها با 5 پله صعود به رده نهم آسیا و 63 جهان صعود کردند.

- گروه B: اردن با دو تساوی برابر عراق و کویت، نتوانست وضعیت خود را در جدول گروهی سر و سامان ببخشد. آنها در رنکینگ فیفا با امتیازات منفی روبرو شدند و جایگاه نهمی آسیا را به امارات واگذار کرده و در رده دهم قاره و 64 جهان ایستادند.

- گروه C: حضور غیرمنتظره اندونزی در رتبه سوم این گروه و امتیاز مشترک با استرالیا و عربستان، بخاطر پیروزی بر سعودی‌ها به دست آمد. آنها هر چند بازی اول فیفا دی را به ژاپن واگذار کردند، اما از سد عربستان گذشتند. اندونزی با پنج پله صعود در رنکینگ جهانی، به جایگاه 125 فیفا و رده 22 آسیا رسیدند.

تیم‌های چهارم:

- گروه A: قهرمان دو دوره اخیر جام ملت‌های آسیا فیفا دی را خوب آغاز کرد و افتضاح به پایان رساند. پس از پیروزی برابر ازبکستان، آنها با نتیجه فاجعه بار پنج بر صفر به امارات باختند. نتیجه آن، دو پله سقوط در رنکینگ جهانی و ایستادن در رتبه 48 جهان بود ولی عنابی پوشان همچنان پنجمین تیم آسیا هستند.

- گروه B: پیروزی بر فلسطین و شکست از عراق، دستاورد خاصی برای عمان در رنکینگ فیفا نداشت. هر چند که منجر به ایستادن آنها در رده چهارم گروه شد. عمانی‌ها در رده 80 جهان و یازدهم قاره هستند.

- گروه C: عربستانی‌ها همچنان درگیر بحران عجیب پس از پیروزی مقابل آرژانتین در جام جهانی هستند. هر چند که تساوی برابر استرالیا در ملبورن رضایت بخش بود اما کسی انتظار شکست آنها مقابل اندونزی را نداشت. این عملکرد بد 16 امتیاز منفی را برای تیم هروه رنار به دنبال داشت اما جایگاه آنها در رده 59 جهان و هشتم آسیا بدون تغییر ماند.

تیم‌های پنجم:

- گروه A: دو شکست مقابل امارات و ایران باعث کسر 12.89 امتیاز از قرقیزستان شد و آنها چهار پله در رنکینگ جهانی سقوط کرده و به رده 107 رسیدند. قرقیزها اکنون در جایگاه 18 در میان تیم‌های آسیایی قرار دارند.

- گروه B: هر چند که کویت در بازی اول از کره جنوبی شکست خورد، اما تساوی برابر اردن باعث کسب امتیاز مثبت برای آنها شد و یک پله در رنکینگ کلی صعود داشتند. این تیم اکنون در رده 25 آسیا ایستاده و در رنکینگ جهانی نیز جایگاه 134 دنیا را به خود اختصاص داده است.

- گروه C: شکست برابر چین زخم عمیقی بر پیکر بحرین بود که حتی تساوی مقابل استرالیا نیز قادر به جبران آن نبود. پنج پله سقوط در رنکینگ جهانی و رسیدن به رتبه دوازدهم قاره آسیا و از دست دادن جایگاه یازدهم، خلاصه عملکرد بحرین در این فیفا دی بود.

تیم‌های ششم:

- گروه A: کره شمالی در این فیفا دی بازنده سربلندی بود. آنها با ارائه عملکردی خوب، دیدارهایشان را به ایران و ازبکستان باختند. آنها سه پله در رنکینگ جهانی سقوط کرده و به رده 114 جهان و بیستم آسیا رسیدند.

- گروه B: پس از شکست یک بر صفر از عمان، فلسطینی‌ها مقابل کره جنوبی عملکرد تحسین برانگیزی داشته و به تساوی یک بر یک رسیدند. هر چند که آنها در رنکینگ فیفا یک پله سقوط کرده و به رده 101 رسیدند. فلسطین همچنین در رتبه شانزدهم آسیا قرار دارد.

- گروه C: چین با برانکو نتیجه بزرگی را در خاک بحرین کسب کرد و این تیم را با یک گل شکست داد. باخت در بازی دوم برابر ژاپن نیز مانع از کسب امتیازات مثبت آنها نشد و چینی‌ها با دو پله صعود، به رتبه 90 دنیا و سیزدهم آسیا رسیدند.

 

آنچه دیگران می خوانند
  • واریزی جدید 3/500/000 تومانی به حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان در آذر کی واریز می‌شود؟

  • در خبری تلخ حسین توشه،بازیگر سینما و تلویزیون درگذشت

  • شروع ثبت نام دوباره لاستیک دولتی ۱۴۰۳ | روش حضوری و اینترنتی خرید لاستیک دولتی

  • قیمت محصولات سایپا

  • شماره پیگیری وام ازدواج

کلیک کنید
  • علت فوت حسین توشه و زمان تشییع پیکر در رشت

  • در خبری تلخ حسین توشه،بازیگر سینما و تلویزیون درگذشت

  • سیر تا پیاز قانون عفاف و حجاب جدید را بخوانید

  • جدول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اصلاح شد + جزئیات

  • جشن حافظ امسال و تیپ بازیگران زن و هنرمند سینما