شناسهٔ خبر: 69980560 - سرویس سیاسی
منبع: ایسنا | لینک خبر

سیدحسن خمینی: در فضای مجازی، موقعیت تدافعی داریم

تولیت آستان بنیانگذار جمهوری اسلامی گفت: تکنولوژی یک ابزار است؛ اگر توان تولید اندیشه داشته باشیم، این امکان به نفع ما کار می‌کند، اما اگر دیگران هجوم می کنند و اندیشه‌ها تولیدکننده است، ما ضربه می بینیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در آئین افتتاح کافه کتاب کانون فرهنگی تربیتی «آفتاب» که در حرم امام برگزار شد، هویت دین اسلام را بر امر «خواندن» و کتابی استوار دانست که دعوت به خواندن آن شده است و گفت: با وجود این تأکیدات ما در این راه بسیار عقب افتاده ایم.

وی با اشاره به ورود فضای مجازی به عرصه، گفت: اگر ما دست برتر را در این فضا داشتیم، از آن استفاده بهتری می کردیم، اما چون در موقعیت تدافعی قرار گرفته ایم، از آن آسیب می بینیم. میشل فوکو انقلاب اسلامی را «انقلاب کاست» می نامد؛ یعنی ما از تکنولوژی روز استفاده می کردیم. سخنرانی های امام از طریق تلفن ضبط می شد و به همه جای ایران می رسید. وقتی در استفاده از تکنولوژی مولد باشیم از آن استفاده می کنیم، ولی وقتی پشت درها می نشینیم و فکر می کنیم آنها به ما حمله می کنند، تکنولوژی بلای جان ها می شود و ضربه می خوریم.

یادگار امام تصریح کرد: تکنولوژی یک ابزار است؛ اگر توان تولید اندیشه داشته باشیم، این امکان به نفع ما کار می کند، اما اگر دیگران هجوم می کنند و اندیشه ها تولیدکننده است، ما ضربه می بینیم.

وی با اشاره به اینکه در مبحث «جدل» نیز کسی که ابتدا سوال را طرح می کند برنده است، تصریح کرد: امروز اگر در فضای مجازی آسیب می بینیم به این خاطر است که در مقام «پاسخگو» قرار گرفته ایم و در مقام «سوال کننده» نیستیم. از قدرت خودمان استفاده نمی کنیم؛ قدرت ما چیست؟ معنویتی که می توانیم به دنیای امروز بدهیم. «خلاء معنویت» و «تنهایی» دو خلاء بزرگ دنیای امروز است.

سید حسن خمینی در پایان با اشاره به افتتاح کافه کتاب کانون فرهنگی تربیتی آفتاب گفت: کتاب در مقولات دینی بسیار مهم است و توجه آموزش و پرورش به آن بسیار مهم است.

انتهای پیام