شناسهٔ خبر: 5248438 - سرویس ورزشی
منبع: نامه‌نیوز قدیمی | لینک خبر

دیدار نژادفلاح با مدیران الهلال

قائم‌مقام باشگاه پرسپولیس با مدیران و مسئولان الهلال عربستان دیدار و گفت‌وگویی داشت.

صاحب‌خبر -
به گزارش نامه نیوز و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، محمدحسین نژادفلاح به همراه عبدالله تفرشی معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس عصر امروز در هتل آزادی حضور یافته و با سامی ساعد ابوخدیر دبیر کل باشگاه الهلال و فهد مدید مدیر هماهنگی تیم الهلال به گفت‌وگو پرداختند.

نژادفلاح در این جلسه ابتدا از وضعیت اردوی تیم میهمان اطلاعاتی را کسب و نظر مدیران باشگاه الهلال را در این خصوص جویا شد که آنها با ابراز خرسندی از میهمان نوازی ایرانیان و بخصوص باشگاه پرسپولیس، آمادگی خود را برای میزبانی هر چه بهتر از تیم پرسپولیس در عربستان اعلام کردند.

محمد حسین نژادفلاح برای رفع شائبه خوشحالی پس از گل مهدی طارمی در دیدار پرسپولیس برابر نماینده عربستان گفت: مهاجم جوان ما قصد هیچگونه بی‌احترامی و طرح موضوع خاصی را نداشته و تنها به واسطه خوشحالی در فضای ورزشی این کار را انجام داده است.

وی افزود: مهدی طارمی در برنامه ورزشی 90 و در شرایطی که مجری این برنامه زنده از او سوالی پرسیده بود مبنی بر این خوشحالی، در این خصوص ضمن عذرخواهی گفته بود که نمی‌دانسته این خوشحالی تا به این اندازه بازتاب داشته باشد و این کار را صرفا در فضای ورزشی انجام داده و خودش هم ناراحت بود که چرا برخی از این حرکت، برداشت سیاسی کرده‌اند.

نژادفلاح در ادامه گفت: فوتبال، فوتبال است و سیاست، سیاست. میز سیاست با میز فوتبال کاملا جدا است و ما ورزشی هستیم. ما اینجا هستیم که فقط فوتبال بازی کنیم. لذا ما از شما می‌خواهیم که از این موضوع چیزی به دل نگیرید که دبیر کل باشگاه الهلال در پاسخ گفت: تاکنون نیز همینطور بوده و ما چیزی به دل نگرفته‌ایم. فوتبال بازی قشنگی است. اینکه آدمهایی که دیدگاه و آمادگی جسمانی یکسانی ندارند و کنار هم بازی می‌کنند، جذاب است و این دور هم بودن هم برای همین فوتبال است.

نژادفلاح خاطرنشان کرد: ما از میهمان نوازی النصری‌ها خیلی راضی بودیم. در فرودگاه تمهیداتی را ایجاد کرده بودند که خیلی راحت وارد ریاض شدیم. آنها هم آمدند اینجا و ما جبران کردیم و همین نشست‌ها را با هم داشتیم. ما در عربستان  از مجموعه ورزشی النصر و بالاخص آکادمی تیم‌های پایه این باشگاه بازدید کردیم.

وی در پایان افزود: امیدوارم امروز بازی بسیار زیبایی را با حضور یکصد هزار تماشاگر شاهد باشیم و بتوانیم با یک نتیجه مطلوب دل هواداران را شاد کنیم.