شناسهٔ خبر: 3737744 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ورزش۳ | لینک خبر

شکست العربی در حضور 90دقیقه ای دژاگه

العربي در حاليکه اشکان دژاگه را 90 دقيقه در ترکيب خود داشت با نتيجه دو بر يک برابر السد تن به شکست داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش "ورزش سه" از ایسنا، در ادامه هفته هجدهم لیگ ستارگان قطر یک دیدار برگزار شد که در آن السد توانست برابر العربی با نتیجه دو بر یک به پیروزی برسد و به صدر جدول رده بندی بازگردد.

در این دیدار که در ورزشگاه خانگی السد برگزار شد خلفان ابراهیم گل نخست را در دقیقه 43 به ثمر رساند تا نیمه نخست با همین نتیجه به پایان رسد.

در نیمه دوم هم حسن الهیدوس در دقیقه 65 گل دوم السد را وارد دروازه العربی کرد. در دقایق پایانی بازی العربی توانست یکی از گل های خورده را توسط احمد شهداد جبران کند تا امید به اردوی این تیم برگردد. اما در ادامه توپی از خط دروازه ها عبور نکرد و بازی با همین نتیجه به پایان رسید.

اشکان دژاگه بازیکن ایرانی العربی 90 دقیقه در این دیدار بازی کرد اما نتوانست مانع از شکست تیمش شود.

السد با این پیروزی 43 امتیازی شد و به صدر جدول رده بندی بازگشت. لخویا حریف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا که مایکل لادروپ را روی نیمکت خود می بیند با 42 امتیاز در جایگاه دوم جدول رده بندی است.