شناسهٔ خبر: 3641354 - سرویس ورزشی
منبع: نود | لینک خبر

من هرگز از جايگزيني برانکو به جاي درخشان حرفي نزدم

مشاور عالي مديريت باشگاه پرسپوليس گفت: پرسپوليس امروز بيش از هر چيز به آرامش نياز دارد و معتقدم درخشان هم بايد به کارش ادامه دهد.

صاحب‌خبر -

"مصطفي قنبرپور"، در گفت‌وگو با ايسنا، درباره تغييرات مديريتي در باشگاه پرسپوليس، اظهار کرد: اميدوارم هر کسي که به صلاح باشگاه پرسپوليس است، مديريت اين باشگاه را بر عهده بگيرد و باعث ايجاد آرامش هرچه بيشتر در باشگاه و تيم فوتبال پرسپوليس شود.


وي ادامه داد: طاهري در مدت زماني که باشگاه پرسپوليس را اداره مي‌کرد، با وجود فرصت کمي که داشت اما انصافا توانست آرامش را به اين باشگاه برگرداند. نژاد فلاح هم از دوستان خوب ما و زحمت‌کشان پرسپوليس است که در هر حال اميدوارم همه ما بتوانيم خدمتگزار خوبي براي مردم و هواداران پرسپوليس باشيم. هدف بايد اين باشد که باشگاه پرسپوليس موفق شود و اينکه من در باشگاه باشم يا شخص ديگري، اهميتي ندارد.


مشاور عالي مديريت باشگاه پرسپوليس با رد صحبت‌هايي که به نقل از او درباره رفتن "حميد درخشان" و جايگزيني "برانکو ايوانکوويچ" در برخي رسانه‌ها عنوان شده است، گفت: اصول حرفه‌اي و اخلاقي اين نيست که بنده چنين صحبتي را انجام دهم. متاسفانه برخي رسانه‌ها به اشتباه به نقل از من چنين صحبتي را بيان کرده‌اند. اين در حالي است که معتقدم حميد درخشان بايد مثل گذشته به کارش ادامه دهد و تحت حمايت کامل باشگاه قرار گيرد. تيم پرسپوليس امروز بيش از هر چيز به آرامش و حمايت نياز دارد. البته مديريت باشگاه هر طور که صلاح بداند تصميم مي‌گيرد که اميدوارم بهترين تصميم که به نفع پرسپوليس باشد، گرفته شود.