شناسهٔ خبر: 15169417 - سرویس استانی
منبع: شبستان | لینک خبر

اولین کارگاه مستند سازی در اسالم برگزار شد

خبرگزاری شبستان: اولین کارگاه مستند سازی با حضور نویسندگان برتر کشوری در شهر اسالم شهرستان تالش برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اسالم، اولین کارگاه مستند سازی اسالم با حضور نویسندگان برتر کشوری از جمله رضا امیرخانی، مرتضی سرهنگی، حجت الاسلام محمد رضا زائری، میثم امیری و مهدی قزلی در هتل سپیدار اسالم برگزار شد.

 

حجت الاسلام اصغر جدایی، امام جمعه اسالم در آیین افتتاحیه این کارگاه  ضمن عرض خیر مقدم به نویسندگان و اساتید داستان نویسی گفت: حضور شما در شهر اسالم حال و هوای اسالم را عوض کرد و فرهیختگان اسالم به خاطر حضور شما به خود می‌بالند.

 

وی با بیان اینکه اسالم بهشت پنهان روی زمین است، افزود: اسالم منطقه بکر با زیبایی های شگفت انگیز است.

 

امام جمعه اسالم با اشاره به اینکه کار نوشتن کار بسیار لذت بخش و زیبایی است که قابل وصف نیست، تصریح کرد: لذت بخش ترین دقایق نویسندگی زمانی است که نویسنده کتابش از چاپ در می‌آید و منتشر می‌شود.

 

وی گفت: نویسندگان با مستند نگاری آثاری خلق می‌کنند که گاهی تا چندین قرن مردم از آن اثر ماندگار یاد می‌کنند.

 

حجت الاسلام جدایی با بیان اینکه کار نویسندگان کار مهم و بزرگی است، اظهارکرد: باید کلاس های نویسندگی هم مثل کلاس های کامپیوتر و زبان بیشتر باشد و جوان های ما امروز با مقوله نوشتن خیلی بیگانه شده اند.

 

گفتنی است، در مراسم افتتاحیه این کارگاه نویسندگان یک به یک خودشان را معرفی کرده و از کارها و آثارشان نام بردند.

 

در پایان استاد رضا امیرخانی با بیان خاطرات و نکاتی مفید در کلاس مستند نگاری تدریس کردند.