شناسهٔ خبر: 15152958 - سرویس بین‌الملل
منبع: ایرنا | لینک خبر

تشدید تدابیر امنیتی در اطراف منزل شیخ عیسی قاسم در بحرین

تهران- ایرنا- ازدحام شدید و صف های طولانی در اطراف شهرک الدرازغرب منامه پایتخت برای ورود به این منطقه در اعتراض به وضعیت امنیتی شدید اطراف منزل شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان این کشور از روز گذشته تاکنون ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری اللؤلؤه، شهرک الدراز محل سکونت شیخ عیسی قاسم از 78 روز قبل تاکنون در محاصره قرار دارد ومردم برای ورود به این منطقه در صف های سه کیلومتری از دو پست بازرسی شرق و غرب این منطقه باید عبور کنند.
صدها خودرو در امتداد خیابان البدیع الحیوی در صف های سه کیلومتری از میدان دوار سار تا پست بازرسی شرق منطقه الدراز واز همین میدان تا پس دوم بازرسی در محله های مسکونی شرق این منطقه در صف ایستاده اند.
مقامات امنیتی آل خلیفه اینترنت ، برق وآب این منطقه را ساعت ها در روز قطع کرده ،دهها خودروی نظامی همه خروجی های اصلی وفرعی را از 78 روز پیش تاکنون به محاصره خود درآورده اند تا مردم به محل اعتصاب باز در برابر منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم بالاترین مرجع دینی در بحرین وکشورهای حاشیه خلیج فارس نروند .
مقامات امنیتی آل خلیفه با سیم خاردار ،خاکریزها ودیوارهای سیمانی 23 خروجی اصلی وفرعی منطقه را محاصره ونیروهای زیادی را مستقر کرده اند.
شمار زیادی از مردم بحرین پیاده به سوی منزل شیخ عیسی قاسم به راه افتاده اند اما در صف های انتظار طویلی برای عبور از پست های بازرسی همراه با بد رفتاری مقامات امنیتی مواجه شدند.
عیسی قاسم روحانی برجسته بحرین در تاریخ 20 ژوئن گذشته توسط مقامات این کشور سلب تابعیت شد.
وزارت کشور بحرین اخیرا اعلام کرده است، هر شهروندی که دولت از وی سلب تابعیت کند، شهروند خارجی قلمداد می شود و از حقوق مربوط به اتباع این کشور محروم است.
شیخ عیسی قاسم رهبر معنوی شیعیان بحرین بارزترین نمونه از این افراد بود که اقدام رژیم آل خلیفه در سلب تابعیت وی با اعتراضات گسترده مردمی و مجامع حقوق بشری و مراجع بین المللی مواجه شد.
مقامات رژیم آل خلیفه در پی اعتراضات مردمی دو سال گذشته در بحرین با تروریست خواندن ده ها تن از شهروندان و فعالان سیاسی و مدنی این کشور و نسبت دادن اتهام ترویج مسائل خشونت و وابستگی به خارج و فرقه گرایی، اقدام به سلب تابعیت آنها کرده اند.
معترضان بحرینی در ادامه سیاست های سرکوب گرایانه رژیم آل خلیفه علیه شیعیان معمولا مقابل منزل شیخ عیسی قاسم تحصن و شعارهایی علیه حاکمیت سر می دهند.
نظامیان آل خلیفه با تشدید اقدامات امنیتی، معترضان را به محاصره خود در آوردند.
این در حالی است که دستگاه قضایی رژیم بحرین قرار است که آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان این کشور و شمار دیگری از افراد را 15 سپتامبر محاکمه کند.
عیسی قاسم روحانی برجسته بحرین در تاریخ 20 ژوئن گذشته توسط مقامات این کشور سلب تابعیت شد.
وزارت کشور بحرین اخیرا اعلام کرده است، هر شهروندی که دولت از وی سلب تابعیت کند، شهروند خارجی قلمداد می شود و از حقوق مربوط به اتباع این کشور محروم است.
شیخ عیسی قاسم رهبر معنوی شیعیان بحرین بارزترین نمونه از این افراد بود که اقدام رژیم آل خلیفه در سلب تابعیت وی با اعتراضات گسترده مردمی و مجامع حقوق بشری و مراجع بین المللی مواجه شد.
مقامات رژیم آل خلیفه در پی اعتراضات مردمی دو سال گذشته در بحرین با تروریست خواندن ده ها تن از شهروندان و فعالان سیاسی و مدنی این کشور و نسبت دادن اتهام ترویج مسائل خشونت و وابستگی به خارج و فرقه گرایی، اقدام به سلب تابعیت آنها کرده است.
خاورم**1453**1566