شناسهٔ خبر: 15131658 - سرویس ورزشی
منبع: نصر-قدیمی | لینک خبر

رئیس هیات فوتبال آذربایجان شرقی خبرداد:

فروخته شدن پنج هزار قطعه بلیت برای بازی تیم های تراکتورسازی و پرسپولیس

نصر: رئیس هیات فوتبال آذربایجان شرقی گفت: تعداد پنج هزار قطعه بلیت برای بازی تیم های تراکتورسازی و پرسپولیس از هفته پنجم لیگ برتر باشگاه های کشور فروخته می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش نصر، جواد ششگلانی روز سه شنبه، محل برگزاری این بازی را ورزشگاه اختصاصی تراکتورسازی اعلام و اظهار کرد: تمامی تمهیدات لازم و کافی برای برگزاری این بازی انجام شده و موافقت شورای تامین شهرستان نیز به همین منظور جلب شده است.
وی ، زمان برگزاری این بازی مهم و حساس را 17 و 15 دقیقه روز شنبه بیستم شهریور جاری اعلام کرد.

ششگلانی با اشاره به محدودیت سکوهای تماشاگران در ورزشگاه اختصاصی تراکتورسازی، از هواداران فوتبال درخواست کرد این بازی مهییج و مهم را از طریق گیرندگان خود از منازل پیگیری کنند.
وی اعلام کرد: طبق قوانین و مقررات موجود تنها 10 درصد سکوها در اختیار هوادران تیم میهمان قرار خواهد گرفت.
تیم تراکتورسازی تبریز با هشت امتیاز در رده دوم و پرسپولیس با 10 امتیاز در صدر جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارند.

انتهای پیام/