شناسهٔ خبر: 13268553 - سرویس ورزشی
منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

نامه عجیب فدراسیون به باشگاه ها/ اجازه بدهید ملی پوشان دو هفته استراحت کنند

ورزش > لیگ برتر - فدراسیون فوتبال نامه ای به باشگاه های لیگ برتری ارسال کرده و از آن ها خواسته که به ملی پوشان خود دو هفته استراحت بدهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ فدراسیون فوتبال اخیرا نامه ای به باشگاه های لیگ برتری داده که در آن درخواست کرده باشگاه ها به بازیکنان ملی پوش خود دو هفته استراحت بدهند. تیم ملی امشب در دیداری دوستانه به مصاف قرقیزستان می رود و فدراسیون طی نامه ای با امضای دبیر سازمان لیگ از باشگاه ها خواسته به بازیکنان از 16 تا 30 خرداد استراحت بدهند تا در تمرینات تیم ملی و باشگاهی شرکت نکنند.
نکته جالب توجه اینجاست که تیم ملی فوتبال هم از 31 خرداد ماه قرار است اردوی آماده سازی خود را مجددا شروع کند و با این حساب تا اواخر تیر ماه باشگاه ها نمی توانند بازیکنان ملی پوش خود را در اختیار داشته باشند. لیگ برتر هم از 6 مرداد ماه آغاز خواهد شد.

43 43