همه‌ی خبرهای امروز
  • نتیجه مذاکرات آتی باید لغو تحریم‌ها باشد ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه رسالت]

    ابراهیم عزیزی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس:

    نتیجه مذاکرات آتی باید لغو تحریم‌ها باشد

    ابراهیم عزیزی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با «رسالت» با اشاره به مذاکرات وین اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران براساس راهبردهایی که مشخص کرده و هم بر اساس منافع ملی در صحنه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی مقتدر و باصلابت ظاهر شده است؛ بنابراین به طور قطع انقلاب اسلامی به واسطه گفتمان قوی در منطقه و نظام بین‌الملل تا به امروز خوش درخشیده است.

  • نقشه راه رونق تولید، زمینه ساز رشد اقتصادی و كنترل تورم است ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [شادا]

    یک کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با ایرنا:

    نقشه راه رونق تولید، زمینه ساز رشد اقتصادی و كنترل تورم است

    یک کارشناس بازار سرمایه با مثبت ارزیابی کردن نقشه راه رونق تولید که توسط دولت رونمایی شده، گفت: این طرح می‌تواند از طریق انتشار اوراق برای تامین مالی و اتمام پروژه‌های بزرگ، زمینه‌ساز رشد و رونق اقتصادی در کنار کنترل تورم باشد.

  • اندازه گیری اسید فولیک در آرد ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [سازمان غذا و دارو]

    مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک مطرح کرد؛

    اندازه گیری اسید فولیک در آرد

    مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو گفت: در خصوص پیگیری روش های اندازه گیری اسید فولیک در پرمیکس و آرد، بررسی های لازم توسط پرسنل آزمایشگاه آنالیز دستگاهی و سم شناسی این معاونت صورت گرفت.

  • برگزاری سی و چهارمین جلسه قطب چهارم جنوب غرب معاونان غذا و دارو ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [سازمان غذا و دارو]

    با حضور معاون توسعه سازمان غذا و دارو صورت گرفت؛

    برگزاری سی و چهارمین جلسه قطب چهارم جنوب غرب معاونان غذا و دارو

    سی و چهارمین جلسه قطب چهارم جنوب غرب معاونان غذا و دارو با حضور معاون توسعه سازمان غذا و دارو برگزار شد.

  • حرکت‌ رو به جلو و ایجاد نیازهای جدید و دستاوردهای نوینی در دستورکار است ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [سازمان غذا و دارو]

    معارفه معاون غذا و داروی دانشگاه همدان:

    حرکت‌ رو به جلو و ایجاد نیازهای جدید و دستاوردهای نوینی در دستورکار است

    مراسم تکریم و معارفه معاون غذا و داروی دانشگاه برگزار و ضمن قدردانی از خدمات دکتر ایرج خدادادی در دوران تصدی معاونت غذا و دارو برای دکتر قدرت اله رستمی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت شد.

  • دخترِ قهرمان ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    فضای مجازی و خیابان به دفاع از «زهره کودایی» پرداختند

    دخترِ قهرمان

  • رئیس جمهور: ممنوعیت تردد شبانه لغو شود ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    رئیس جمهور: ممنوعیت تردد شبانه لغو شود

  • تیروئید پرکار سراغ چه کسانی می رود؟ ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تیروئید پرکار سراغ چه کسانی می رود؟

    برخی افراد بیشتر در معرض تیروئید پرکار هستند.

  • متانول و موبایل، مهمترین کالاهای صادراتی و وارداتی کشور ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    متانول و موبایل، مهمترین کالاهای صادراتی و وارداتی کشور

    مهمترین کالای صادراتی ایران طی نیمه نخست ۱۴۰۰، «متانول» و بیشترین ارزش واردات ایران طی نیمه نخست ۱۴۰۰ مربوط به «گوشی تلفن همراه» بوده است.

  • زهره کودایی؛ نقش اول یک داستان آشنا ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    زهره کودایی؛ نقش اول یک داستان آشنا

  • حمله هوایی ترکیه به مواضع پ.ک.ک در عراق ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    حمله هوایی ترکیه به مواضع پ.ک.ک در عراق

    جنگنده های ترکیه مواضع پ.ک.ک در شمال عراق را بمباران کردند.

  • نارضایتی کیهان از محقق نشدن خواسته طالبان ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    نارضایتی کیهان از محقق نشدن خواسته طالبان

    روزنامه کیهان از محقق نشدن درخواست طالبان برای آزادشدن اموال افغانستان انتقاد کرد.

  • فوتی‌های کرونا دراین استان به صفر رسید ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    فوتی‌های کرونا دراین استان به صفر رسید

    استان مازندران روزی بدون فوتی کرونایی را تجربه کرد.

  • #زهره_کودایی ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    #زهره_کودایی

  • تیراندازی، مسافران فرودگاه آتلانتا را فراری داد ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تیراندازی، مسافران فرودگاه آتلانتا را فراری داد

    مقامات آمریکایی اعلام کردند که به دلیل تیراندازی غیرعمد در فرودگاه آتلانتا، تمام پروازهای خروجی در این فرودگاه متوقف شدند.

  • ۱۰ سوالی که ازهیات‌مدیره باید پرسید ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    چگونگی ایجاد فضایی برای تامل عمیق و تحول آفرین در شرکت

    ۱۰ سوالی که ازهیات‌مدیره باید پرسید

    مترجم: سيدمحمداعظمي نژاد منبع: HBR : عضو هیات‌مدیره بودن کار آسانی نیست.شما در قبال یک شرکت مسوولیت دارید اما ابزارهای محدودی برای درک واقعی آن دارید و این درک اغلب با واسطه مدیریت انجام می‌شود.چقدر از آنچه واقعا در شرکتی که مسوولیت اداره آن را برعهده دارید می‌گذرد، آگاه هستید؟

  • ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بازنشستگی اجباری پیرمردهای اصولگرا

    روزنامه شرق نوشت که اصولگرایان سنتی توسط اصولگرایان متاخر کنار گذاشته شده‌اند.

  • پرهیز از موازی‌کاری سازمانی ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پرهیز از موازی‌کاری سازمانی

    مسعود قاسمی عضو هیات‌مدیره اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران تاسیس جهاد سازندگی، یک ایده دانشگاهی بود که اولین‌بار به پیشنهاد یکی از اعضای هیات‌علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران با عنوان «طرح اعزام گروه‌‌‌های ۱۰نفره دانشجویی به مناطق محروم» مطرح شد. پس از تبادل نظرهایی که بین دانشجویان، به‌ویژه در انجمن‌های اسلامی صورت گرفت، این طرح به حضرت امام ارائه و با استقبال ایشان مواجه شد. بنابراین بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، در ۲۷خرداد ۱۳۵۸ فرمان تشکیل جهاد سازندگی را صادر کردند؛ فرمانی که به تاسیس انقلابی‌ترین نهاد در سال‌های نخست پیروزی انقلاب منجر بود.

  • ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    احیای جهاد سازندگی؟

    مهدی خاکی‌فیروز : فعالان انجمن‌های اسلامی دانشگاه‌ها در دهه ۵۰ را می‌توان موسس اغلب نهادهای انقلابی نظیر سپاه پاسداران، جهاد سازندگی و جهاد دانشگاهی به شمار آورد. هرچند این موسسان و نهادهایی که خلق کردند، بعدها در مسیر پرتلاطم سیاست در دهه‌های ۶۰ و ۷۰، فاصله‌های بعضا عمیقی با هم پیدا کردند. در تاریخ ۱۵اسفند ۱۳۵۷ با تشکیل پنج‌گروه ۱۰نفره دانشجویی و حضور در مناطق محروم روستایی، ایده جهادسازندگی بدون اینکه نام خاصی داشته باشد، شکل گرفت.

  • ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    کوتاه از فرهنگ و هنر

    فیلم «اجاره‌نشین‌ها» در برنامه «ترین‌ها» در رادیو صبا به‌عنوان بهترین فیلم کمدی دهه ۶۰ و ۷۰ معرفی شد و همچنین زرشک زرین به‌دلیل بازی در فیلم‌های ضعیف کمدی به بهاره رهنما رسید.در این برنامه که جمعه ۲۸ آبان به معرفی بهترین فیلم‌های کمدی دهه ۶۰ و ۷۰ اختصاص داشت، در بین لیست بهترین‌ها از نظر مخاطبان پس از «اجاره‌نشین‌ها» فیلم‌های «لیلی با من است» و «ای ایران» به ترتیب رتبه دوم و سوم را کسب کردند.

  • تاریخ یک نهاد انقلابی؟ ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تاریخ یک نهاد انقلابی؟

    محمدتقی امان‌پور عضو سابق شورای مرکزی جهاد سازندگی به‌منظور احیای جهاد سازندگی، ابتدا باید آن را بشناسیم؛ چون نمی‌توانیم چیزی را که به‌خوبی نمی‌شناسیم، احیا کنیم. رهبر معظم انقلاب، در بیانیه گام دوم انقلاب، تاکید کردند که تمدن‌سازی در شرایط فعلی، بسیار لازم است و راه آن از مدیریت جهادی و جهاد علمی می‌گذرد. همچنین وقتی به همراه اعضای شورای مرکزی جهاد سازندگی خدمت امام راحل رسیدیم، مسوولیتی که ایشان برای جهاد سازندگی فرمودند، دستیابی به قله‌های رفیع استقلال و خودکفایی و مشارکت فراگیر مردم بود که با ساختارهای نظام اسلامی برای ایجاد تمدن جدید همراه شد. پس از اینکه گزارش دستاوردهای عمرانی جهاد در روستاها را خدمتشان ارائه کردیم، فرمودند اگر می‌خواهید کشور را بسازید، باید جامعه را بسازید. اگر می‌خواهید جامعه را بسازید، ابتدا باید خودتان را بسازید.

  • اما و اگرهای بازگشت به دهه ۶۰ ؟ ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اما و اگرهای بازگشت به دهه ۶۰ ؟

    ذبیح‏‏‌الله ترابی عضو هیات‏‏‌مدیره انجمن علمی توسعه روستایی ایران با اینکه قبل از انقلاب‌اسلامی، بیشتر جمعیت کشور را روستاییان تشکیل می‌‌‌دادند، اما مناطق روستایی فاقد امکانات اولیه زندگی بود. در واقع، اکثر سرمایه‌گذاری‌‌‌ها که اعتبارات آنها از طریق منابع نفتی تامین می‌‌‌شد، در مناطق شهری و روی صنایع بزرگ‌‌‌مقیاس متمرکز شده بود. به‌‌‌طورکلی می‌توان گفت، فقر، بی‌‌‌سوادی و دسترسی حداقلی به امکانات و خدمات، مشخصه اصلی مناطق روستایی کشور در آن دوران بود. با توجه به این مشکلات، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، جهاد سازندگی با تکیه بر نیروهای مردمی و جوان انقلابی تشکیل شد. هدف اصلی از اتخاذ این رویکرد، فقرزدایی با اقدامات جهادی، از طریق بسیج همه دستگاه‌‌‌های اجرایی و آحاد مردم بود. از آنجا ‌‌‌که مناطق روستایی فاقد امکانات اولیه بود، جهادگران بر ساخت و توسعه تاسیسات روستایی از قبیل خانه‌بهداشت، حمام، مدرسه و راه و بهره‌‌‌مندی روستاییان از آب آشامیدنی و برق متمرکز شدند. انصافا نگاهی به تجربه بیست‌‌‌ساله جهاد سازندگی نشان می‌دهد که اقدامات مثال‌‌‌زدنی برای تسهیل دسترسی روستاییان به خدمات انجام شده است؛ به‌‌‌طوری که دسترسی روستاییان به امکانات و خدمات در اواخر دهه ۷۰ با دوران قبل از انقلاب قابل‌‌‌مقایسه نیست.

  • ساحره وال‌استریت یا رکورددار خسّت ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ساحره وال‌استریت یا رکورددار خسّت

    هتی گرین (Hetty Green) ملقب به ساحره وال‌استریت، بازرگان و سرمایه‌دار آمریکایی و ثروتمندترین بانوی آمریکا در «عصر زرین آمریکا» بود. کتاب رکوردهای جهانی گینس از وی با عنوان «خسیس‌ترین فرد جهان» یاد کرده است؛ زیرا وی با آن ثروت عظیم به بخل و ارزان‌خری شهرت داشت، از خرید لباس‌های گران و تهیه آب گرم برای خود سر باز می‌زد و تنها یک دست لباس داشت که تنها زمانی که کاملا کهنه و نخ‌نما می‌شد، آن را تعویض می‌کرد. وی زمانی به عنوان یک سرمایه‌دار با ثروتی عظیم شناخته شد که تقریبا همه سرمایه‌داران مرد بودند. نیویورک‌تایمز پس از مرگش نوشت: این واقعیت داشت که خانم گرین مسیر حرفه‌ای و شغلی خود را به موضوعی برای کنجکاوی، اظهارنظر و شگفتی بی‌پایان بدل کرد.

  • برپایی شب داریوش فرهنگ با نمایش «طلسم» ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    برپایی شب داریوش فرهنگ با نمایش «طلسم»

    دنیای‌اقتصاد: مراسم شب «داریوش فرهنگ» به همت کانون کارگردانان سینمای ایران و با مشارکت موزه سینماوفیلم خانه ملی ایران با حضور چهره‌های مطرح سینمای ایران برگزار می‌شود.این مراسم بارعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی عصرچهارشنبه ۳آذر ماه ساعت۱۸درسالن سینماتوگراف موزه سینما برگزارخواهد شد.در شب داریوش فرهنگ علاوه بر سخنرانی برخی از سینماگران درباره این فیلم‌ساز، نسخه مرمت‌شده فیلم «طلسم» نمایش داده می‌شود.داریوش فرهنگ فیلم‌نامه‌نویس، کارگردان و بازیگرسینمای ایران است که ساخت مجموعه‌هایی همچون «افسانه سلطان و شبان»، «تولدی دیگر» و فیلم‌های سینمایی مانند «طلسم»، «دوفیلم با یک بلیت»، «تکیه بر باد» و «خنده در باران» را در کارنامه هنری خود دارد.

  • ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ۶ عامل عمده در عدم تحقق اهداف استراتژیک سازمان‌ها

    امیر نیک‌خواه مشاور مدیریت و تجارت بین‌الملل اهداف استراتژیک به‌عنوان نیروی محرکه عمل کرده و مسیر سازمان را جهت‌دهی می‌کنند. اما گاه سازمان‌ها در رسیدن به این اهداف ناموفق هستند. دلایل و عوامل زیادی برای عدم تحقق اهداف استراتژیک وجود دارند اما با بررسی‌هایی که در شرکت‌های مختلف به‌عنوان مشاور انجام داده‌ام و خصوصا با تحلیل جلسات بازنگری مدیریت در سازمان‌ها، به چند عامل مشترک رسیدم که در ادامه آنها را تشریح می‌کنم:

  • آثار پیکاسوی رکاب‌زن روی نقشه مسیر یاب ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    آثار پیکاسوی رکاب‌زن روی نقشه مسیر یاب

    یک دوچرخه‌سوار به نام آنتونی هویت اخیرا یک مسیر ۷۵ مایلی (۱۲۰ کیلومتر) را در لندن رکاب زده است تا با کمک نقشه مسیریاب، تصویر یک مرد سبیل‌دار را به‌صورت پرتره مجازی ترسیم کند. آنتونی که به «پیکاسوی رکاب زن» مشهور شده است، قبلا مسیری شبیه به چهره بابانوئل را در غرب بریتانیا و سر یک گوزن را در لندن رکاب زده بود.

  • تنور داغ تئاتر ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اجراهای نمایش در تهران رکورد شکست

    تنور داغ تئاتر

    دنیای‌اقتصاد: تئاتری‌ها مشغول کارند! در همین هفته در تهران ۵۸ گروه نمایشی در ۲۲ تماشاخانه روی صحنه رفته‌اند و سالن‌ها تا اخر سال رزرو شده‌اند تا پس از پایان هر اجرا، گروه نمایشی دیگری صحنه بچینند و اصطلاحا کار اجرا ببرند. اجراهای فوق‌العاده، دو اجرایی شدن در روز، رکوردشکنی‌ها در فروش و...خبرهایی است که این روزها زیاد درباره اجرای تئاترها می‌شنویم.

  • ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    فرش تبریز به برند منطقه‌ای تبدیل شده است

    دنياي اقتصاد - تبريز - رامين نيك‌‌رفتار : جلسه مشورتی جمعی از تشکل‌‌های حوزه فرش استان با حضور یوسفیان، مدیر تحقیقات بازار و ساماندهی صندوق کارآفرینی امید کشور، نماینده مرکز ملی فرش و مسوولان سازمان صمت استان در محل اتاق تبریز برگزار شد.

  • ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تصویب نرخ‏‏‌ یکساله اقامتگاه‏‏‌های بوم‏‏‌گردی آذربایجان شرقی

    دنیای اقتصاد - تبریز - رعنا نیک‌رفتار : معاون گردشگری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‏‏‌دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از تصویب نرخ‏‏‌نامه یکساله اقامتگاه‏‏‌های بوم‏‏‌گردی استان خبر داد. علیرضا بایرام‏‏‌زاده در جلسه کمیته نرخ‏‏‌گذاری اقامتگاه‏‏‌های بوم‏‏‌گردی و بررسی استانداردهای این واحدهای اقامتی اظهار کرد: رضایت‏‏‌مندی گردشگران باید در اولویت نخست فعالان صنعت گردشگری استان باشد و نباید نگاه‏‏‌ها به گردشگری صرفا بُعد مالی و انتفاعی داشته باشد. وی گفت: با توجه به اینکه حفظ کیفیت و ارائه خدمات طبق استانداردها در اقامتگاه‏‏‌های بوم‏‏‌گردی نیز باید به ‏‏‌صورت کامل رعایت شود، از این رو درجه‏‏‌بندی و استانداردسازی این واحدها با همکاری شرکت تطبیق مورد تایید اداره‏‏‌کل و جامعه اقامتگاه‏‏‌های بوم‏‏‌گردی استان انجام خواهد شد.

  • ۱۴۰۰-۰۸-۲۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اعلام آمادگی اتاق بازرگانی تبریز برای همکاری‌‌‌ با بنگلادش

    دنیای‌اقتصاد- تبریز - سیما نیک‌رفتار : نایب‌رئیس اتاق بازرگانی تبریز از اعلام آمادگی این اتاق برای افزایش همکاری‌‌‌های اقتصادی با بنگلادش خبر داد. ابوالفتح ابراهیمی در دیدار با رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش در تهران در محل اتاق بازرگانی تبریز با بیان اینکه آذربایجان‌‌‌شرقی از مهم‌ترین قطب‌‌‌های صنعتی و کشاورزی ایران است، گفت: فرش، صنایع غذایی، شیرینی و شکلات، صنایع پایین ‌دستی قطعه‌‌‌سازی، خودروسازی و تراکتورسازی از مهم‌ترین صنایع این استان هستند. وی با اشاره به همسایگی استان با کشورهایی که شاهراه ورود به اروپا هستند، گفت: تجارت با کشورهای مسلمانی همچون بنگلادش قطعا در اولویت بوده و دو طرف باید نسبت به ظرفیت‌‌‌های اقتصادی یکدیگر آشنایی بیشتری داشته باشند.