همه‌ی خبرهای امروز
  • موشن گرافی | عملکرد صندوق اخذ رای الکترونیک _ 23 خرداد 1400 ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [وزارت کشور]

    موشن گرافی | عملکرد صندوق اخذ رای الکترونیک _ 23 خرداد 1400

  • رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور: انتخابات تمام الکترونیک شورا‌ها در ۲۴ مرکز استان و ۳۳ شهر کشور/ رای دهندگان به جای تعرفه کاغذی از کارت الکترونیکی که در اختیارشان قرار می‌گیرد، استفاده خواهند کرد/ در صورت قطعی برق، دستگاه‌ها باتری ذخیره انرژی دارند که تا حدود یک ساعت کار می‌کند ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [وزارت کشور]

    در برنامه زنده شبکه دو سیما مطرح شد؛

    رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور: انتخابات تمام الکترونیک شورا‌ها در ۲۴ مرکز استان و ۳۳ شهر کشور/ رای دهندگان به جای تعرفه کاغذی از کارت الکترونیکی که در اختیارشان قرار می‌گیرد، استفاده خواهند کرد/ در صورت قطعی برق، دستگاه‌ها باتری ذخیره انرژی دارند که تا حدود یک ساعت کار می‌کند

    امیر شجاعان رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور با تشریح این موضوع که تمامی زیرساخت های فنی برای برگزاری انتخابات در 28 خرداد ماه سالجاری فراهم است؛ گفت: در این دوره از انتخابات در 24 مرکز استان و 33 شهر کشور انتخابات الکترونیکی در حوزه شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار خواهد شد.

  • جدول قطعی برق در مناطق مختلف پایتخت از ساعت ۱۲ تا ۱۴ ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [ایسکانیوز]

    جدول قطعی برق در مناطق مختلف پایتخت از ساعت ۱۲ تا ۱۴

    با توجه به افزایش دما در کشور به خصوص در تهران، شرکت توانیر جدول زمان‌بندی خاموشی‌های احتمالی برق پایتخت را از ساعت ۱۲ تا ۱۴ امروز منتشر کرد.

  • تقدیر از حمایت های دکتر روحانی از طرح تحول سلامت ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [سازمان غذا و دارو]

    تقدیر از حمایت های دکتر روحانی از طرح تحول سلامت

    روسای 65 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی سراسر کشور در نامه ای به رییس جمهور ضمن تقدیر از استمرار حمایت های دکتر روحانی از برنامه های طرح تحول سلامت، ابراز امیدواری کردند که "در آینده نیز چونان گذشته، حوزه سلامت و نقاط قوت و ضعف آن در چارچوب اصول سوم، بیست و نهم و چهل‌سوم قانون اساسی و سیاست‌های کلی نظام در حوزه سلامت، به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی کشور بدور از سیاست‌ورزی و دخالت اظهارنظرهاى غیر‌کارشناسى به خدمت‌رسانی به مردم شریف ایران ادامه دهد."

  • مراسم امضای تفاهم نامه همکاری سازمان غذا و دارو با مناطق آزاد تجاری ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [سازمان غذا و دارو]

    مراسم امضای تفاهم نامه همکاری سازمان غذا و دارو با مناطق آزاد تجاری

  • #واکسن_نیست ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    #واکسن_نیست

  • کاهش ۲۰ درصدی فوتی‌های کرونا در کشور ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    کاهش ۲۰ درصدی فوتی‌های کرونا در کشور

  • پنج رویـــداد جهان ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    پنج رویـــداد جهان

  • روحانی: اجازه ندهیم نسبت‌های ناروا و کذب به دولت بی‌پاسخ بماند ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    روحانی: اجازه ندهیم نسبت‌های ناروا و کذب به دولت بی‌پاسخ بماند

  • تا انتخابات 1400 ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    تا انتخابات 1400

  • وحشت در سه مرحله ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    وحشت در سه مرحله

    گری گلومبیکی فیچ ریتینگز بنا به داده‌های جدید که از سوی اتحادیه اروپا در اختیار شبکه خبری سی‌ان‌ان قرار گرفته، طی سال گذشته همزمان با اثرگذاری همه‌گیری کرونا بر زندگی مردم و فعالیت شرکت‌ها، حملات سایبری بزرگ به اهداف حیاتی و مهم در اروپا دو برابر شده است. سال قبل دولت‌ها برای مهار همه‌گیری کرونا اقتصاد را تعطیل کردند و مردم مجبور شدند برای مدتی طولانی در خانه بمانند. همچنین شرکت‌ها از کارکنان خود خواستند به شکل آنلاین از خانه فعالیت‌های شغلی خود را انجام دهند. این تحولات که حتی با بازگشایی بخش‌هایی از اقتصاد ادامه پیدا کرده،‌زمینه را برای حملات سایبری فراهم کرده است. آژانس امنیت سایبری اتحادیه اروپا به خبرگزاری سی‌ان‌ان گفت سال گذشته ۳۰۴ حمله سایبری بزرگ علیه بخش‌های حیاتی اتحادیه اروپا انجام شد. در سال ۲۰۱۹ این تعداد ۱۴۶ مورد بود.

  • آماده‌باش دولت‌ها ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    آماده‌باش دولت‌ها

    ریتیکا ساگار آنالیتیکس ایندیا مگ با آنکه پیشرفت فناوری ما را قادر ساخته با فشار یک دکمه همه چیز را کنترل کنیم. اما ما را در برابر بسیاری از تهدیدها آسیب‌پذیر کرده است. شروع غیرمنتظره همه‌گیری کرونا و دورکار شدن بخش بزرگی از نیروی کار زمینه افزایش سریع حملات سایبری را در سراسر جهان فراهم کرد. سال گذشته میلادی در جهان موارد اقدامات غیرقانونی سایبری و باج‌خواهی به سرعت افزایش یافت. سال‌جاری میلادی موارد حملات سایبری با هدف باج‌خواهی ۱۰۲ درصد افزایش یافته‌است. از سوی دیگر اعداد و ارقام نشان می‌دهد که هند یکی از کشورهایی است که بیشترین حملات در آن صورت گرفته است. حملات سایبری سال‌جاری میلادی در بخش‌ زیرساخت‌ها، شرکت‌های خصوصی و شهرداری‌ها رخ داده است.

  • زیان ۲۰ میلیارد دلاری ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    زیان ۲۰ میلیارد دلاری

    نیک پیتون والش سی‌ان‌ان افزایش سریع حملات سایبری با هدف دریافت باج، نشان می‌دهد ریسک سایبری به یک بخش یا صنعت در اقتصاد محدود نیست و درحال تبدیل شدن به یک تهدید مالی و امنیتی در کل جهان است. انتظار می‌رود موارد حملات سایبری یاد شده گسترده‌تر و پیچیده‌تر شود، زیرا ریسک به دام افتادن هکرها نسبتا پایین و سود حاصل از این عملیات‌های غیرقانونی بالاست. از دید موسسه رتبه‌سنجی فیچ، افزایش حملات و شدت پیدا کردن آنها یک عامل منفی در رتبه اعتباری شرکت‌هاست.

  • ۱۰ فرمان امنیتی ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ۱۰ فرمان امنیتی

    جیسون فیرچ پرپلسک تهدیدهای سایبری در سال‌های اخیر از لحاظ تعداد و پیچیدگی بیشتر شده و به‌طور طبیعی اثرات این تهدیدها بر اشخاص و شرکت‌ها درحال افزایش است. در مطلب حاضر به ۱۰ روند یا تحول که به تازگی به‌وجود آمده یا در آینده مشاهده خواهد شد، اشاره می‌شود. نخستین نکته مهم، تغییر شیوه زندگی و کسب و کارها تحت‌تاثیر همه‌گیری کروناست. دورکار شدن بخشی بزرگ از نیروی کار زمینه تغییر سطوح حملات سایبری را فراهم کرده است.

  • ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    باج‌خواهی سایبری

    احسان آذری‌نیا : در ۱۵ ماه اخیر یعنی از زمانی که همه‌گیری کرونا شروع شده، تحولاتی که در روش زندگی مردم و شکل فعالیت شرکت‌ها رخ داده، زمینه را برای گسترش حملات سایبری فراهم کرده است. با شروع همه‌گیری کرونا، بسیاری از اقتصادها تعطیل شدند و مردم مجبور بودند در خانه بمانند. همچنین بسیاری از نیروی کار از خانه فعالیت‌های شغلی خود را انجام داده‌اند. گسترش استفاده از اینترنت برای خرید کالا یا فعالیت‌های شغلی به معنای افزایش زمینه برای فعالیت‌های جنایتکارانه سایبری است.

  • ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بازپخش سریال «کارآگاه علوی» در آی‌فیلم

    دنیای‌اقتصاد : سریال کارآگاه علوی به کارگردانی و نویسندگی حسن هدایت از جمعه ۲۸ خرداد روی آنتن شبکه آی‌فیلم می‌رود. کارآگاه علوی با بازی احمد نجفی، مامور اداره تامینات است که در بین سال‌های ۱۳۰۸ تا ۱۳۱۴ مشغول انجام وظیفه در تهران است. داستان‌های این سریال اپیزودیک در چند قسمت به تصویر کشیده شده است: شروع دوباره، پی‌جویی یک جنایت، جواهرات گمشده، جنایت در خیابان پاستور، نامه‌ای به شاه، ترکمن‌ها، ماجرای لیستر، قتل در چاپخانه، پنج گلوله برای شاه، جنایت در تماشاخانه، قتل نخست‌وزیر، فرار و... سریال «کارآگاه علوی» هر روز ساعت ۱۶:۰۰ از شبکه آی‌فیلم پخش می‌شود. تکرار آن نیز در ساعت‌های ۲۴ و ۸ صبح روی آنتن خواهد رفت.

  • زندگی درویش‌مسلکانه ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    زندگی درویش‌مسلکانه

    امروز سالروز تولد داوود گنجه‌ای است

    دنیای‌اقتصاد : داوود گنجه‌ای یکی از مفاخر ارزشمند موسیقی ایرانی است. چهره‌ای کم‌حاشیه و کاربلد که اهالی موسیقی احترام خاصی برایش قائلند. سابقه‌اش در موسیقی ایران بسیار زیاد است. در خاطره‌ای گفته است: «منزل استاد نورعلی خان برومند به خانه ما نزدیک بود. یک روز محمدرضا لطفی به من گفت که فردی را می‌شناسد که خیلی خوب آواز می‌خواند و خوب است او را به استاد نورعلی‌خان برومند معرفی کنیم. آن فرد استاد شجریان بود. روز قرار استاد برومند از استاد شجریان خواست که قطعه‌ای را بخواند. وقتی خواند و از اتاق بیرون رفت، استاد برومند به من گفت این کاره است و امسال باید به جشن هنر بیاید. گفتم که آخر او تازه آمده است. استاد برومند گفت شما نمی‌دانید. من می‌دانم که او چه گوهری است.»

  • ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اکران آنلاین فیلمی با تهیه‌کنندگی فاطمه معتمد آریا

    دنیای‌اقتصاد: دو مستند «سبالو» و «اینجا کن است، اینجا کن نیست» در سایت هاشور اکران می‌شوند. این دو فیلم که از اسفندماه سال ۹۹ اکران پرده‌ای خود را در سینماهای «هنروتجربه» شروع کرده بودند، ادامه اکران خود را به شکل آنلاین دنبال می‌کنند و از چهارشنبه ۲۶خرداد در صفحه ویژه «هنروتجربه» در هاشور قابل تماشا هستند. مستند «سبالو» به کارگردانی محسن نساوند و تهیه‌کنندگی فاطمه معتمدآریا پرتره‌ای از زندگی محمود بردک‌نیا نوازنده و از آخرین بازمانده‌های نسل منحصربه‌فرد سیاهان مهاجر بوشهر است. این فیلم در لایه‌های زیرین خود نگاهی به تاثیر غیرقابل انکار رنگین‌پوستان آفریقایی‌تبار در موسیقی آیینی و سنتی جنوب ایران و بوشهر دارد. فاطمه معتمدآریا که بازیگر شناخته‌شده‌ای است در این اثر به عنوان تهیه‌کننده حضور دارد و یکی از نکات جالب این فیلم همین است. همچنین «اینجا کن است، اینجا کن نیست» ساخته علیرضا غفاری نیز اکران آنلاین خود را از چهارشنبه ۲۶ خردادماه شروع می‌کند. داستان فیلم «اینجا کن است، اینجا کن نیست» درباره سیاوش شیری، کارگر یک رستوران است که خودش رستوران باز می‌کند و همراه رفیقش به رستورانی در منطقه کن تهران می‌رود و با جوانی آشنا می‌شود که اطلاعات بسیاری در مورد سینمای هالیوود دارد...

  • ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تجهیزات حفاری با توانمندی‌های داخلی به‌روزرسانی می‌شود

    دنیای‌اقتصاد- اهواز- محمد علاف‌پور : مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: دکل‌ها و تجهیزات کاربردی شرکت با استفاده از توانمندی‌های موجود به‌روزرسانی می‌شود. حمیدرضا گلپایگانی افزود: روزآمدن بودن تجهیزات همسو با ارائه خدمات در چارچوب برنامه و تعامل و مشارکت مستمر با شرکت‌های متقاضی، زمینه بهره‌وری و روند تزایدی راندمان کار را تداوم می‌بخشد. وی اظهار کرد: به این منظور همگرایی و هماهنگی میان مجموعه‌های صف و ستاد در تمامی سطوح اعم از مدیریتی و اجرایی موجب کاهش انتظارات، بهبود کیفی و کمی کار، شتاب‌بخشی در پیشبرد اهداف و برنامه‌های شرکت و حضور موثر در طرح‌های میدان‌محور به موازات اجرای برنامه‌های تعریف شده از سوی شرکت ملی نفت ایران می‌شود. گلپایگانی با اشاره به اهمیت کنترل، نظارت و بازرسی فنی به عنوان ابزاری مهم در جهت ارائه کار با کیفیت و کمیت بالا گفت: تامین به موقع کالا و مواد موردنیاز از نکات بسیار مهم در انجام کار با برنامه است که همزمان با برنامه‌های عملیاتی باید پیگیری شود و موردتوجه قرار گیرد.

  • ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ساماندهی و توسعه پایانه مرزی «نوردوز»

    دنیای‌اقتصاد- تبریز- سیما نیک‌رفتار : استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: طرح ساماندهی و توسعه پایانه مرزی نوردوز تا ۲ هفته آینده تدوین، تصویب و عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود. محمدرضا پورمحمدی در جلسه ستاد تجارت فرامرزی استان با اشاره به سفر اخیر وزیر راه‌وشهرسازی به آذربایجان‌شرقی و بازدید از پایانه مرزی نوردوز افزود: در این سفر مقرر شد طرح توسعه این پایانه برای تسریع و تسهیل حمل‌و‌نقل بین‌المللی با همکاری گمرک و دستگاه‌های مرتبط در سریع‌ترین زمان ممکن تدوین و عملیات اجرایی آن آغاز شود.

  • ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تولیدات دانش‌بنیان در اردبیل افزایش یافت

    دنیای‌اقتصاد- اردبیل : استاندار اردبیل گفت: امسال تولیدات دانش‌بنیان در این استان افزایش یافته است. اکبر بهنامجو در بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی دانش‌بنیان اردبیل به فعال شدن چند واحد صنعتی دانش‌بنیان در استان اشاره کرد و افزود: واحد تولید صنعتی و دانش‌بنیان شارژر موبایل از این واحدها است که تا دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد. استاندار اردبیل اظهار کرد: این واحد به صورت محدود فعالیت می‌کرد و با همکاری پارک علم و فناوری و بانک‌ها فعالیت خود را وارد فاز صنعتی کرده است. بهنامجو به فعالیت واحد دانش‌بنیان تولید داروهای دامی در استان اشاره کرد و گفت: این واحد درخصوص تولید واکسن دامی فعالیت دارد و داروهای تولید این واحد ۱۰۰ درصد موردنیاز کشور است. وی افزود: با پایین آمدن هزینه تمام‌شده تولید واکسن در این واحد به میزان یک‌پنجم مشابه خارجی آن با همان کیفیت، داروی ارزان‌قیمت در اختیار مرغداری‌ها قرار می‌گیرد. استاندار اردبیل تصریح کرد: این واحد علاوه بر تولیدات فعلی، توان ساخت ۱۵۰ داروی دیگر را هم دارد و درحال آماده‌سازی ابنیه، ساختمان و آزمایشگاه برای وارد شدن به فاز تولید است.

  • ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پیشرفت ۷۰ درصدی گازرسانی به سه روستای کوهستانی گرگان

    دنیای‌اقتصاد- گرگان: با حضور مدیرعامل و روسای امور مهندسی و اجرای طرح‌ها و برنامه‌ریزی و روابط عمومی شرکت گاز استان گلستان مراحل اجرایی و روند پیشرفت گازرسانی به سه روستای کوهستانی شهرستان گرگان از نزدیک مورد ارزیابی قرار گرفت.

  • فانتزی‌کاری متولی گردشگری ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    خطای تشخیص در اولویت خروج از رکود توریسم ادامه دارد

    فانتزی‌کاری متولی گردشگری

    دنیای‌‌اقتصاد : با وجود درگیری بازار گردشگری با بدترین بحران ممکن و وارد آمدن آسیب‌های سهمگین و گاه غیرقابل جبران بر این صنعت ناشی از همه‌گیری کرونا، متولی گردشگری بر آخرین اولویت‌ها و اقدامات دست چندم متمرکز است و خطای تشخیص در اولویت خروج از رکود توریسم ادامه دارد.

  • تاریخچه هوش‌مصنوعی ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    معرفی کتاب هوش‌مصنوعی در محیط کار

    تاریخچه هوش‌مصنوعی

    مترجم: امیرعلی رمدانی معنی جمله «محیط کار مبتنی بر هوش‌مصنوعی» چیست؟ آیا صرفا عبارتی پر آب و تاب برای سوار شدن بر موج توجهات نسبت به هوش‌مصنوعی است یا مجموعه‌ای از ابزارها، تکنیک‌ها و روش‌ها را تشریح می‌کند که می‌توانند ارزشی واقعی را ارائه و در نتیجه محیط کار متفاوتی را خلق کنند؟ یا به‌طور کلی‌تر، آیا ما در ابتدای راه تحولی بنیادی در نحوه انجام کارها با بهره‌گیری از هوش‌مصنوعی به‌عنوان یکی از ستون‌های اصلی انجام فعالیت‌ها هستیم یا در بطن جدیدترین بحث روز و زودگذر دنیا وارد شده‌ایم؟ مسلما فکر نمی‌کنم هوش‌مصنوعی موضوعی زودگذر باشد. اعتقاد دارم که ما در ابتدای راهی بلندمدت، پرهیجان و با سرعت پیشرفت زیاد هستیم، هیجانی که نتیجه آن، محیط کار کاملا متفاوت با محیطی است که در نیمه دوم قرن بیستم و بخشی کوچکی از قرن بیست و یکم را با آن سپری کردیم. به‌طور کلی ابزارهایی که ما را به این مقصد می‌رساند، فناوری‌های هوش‌مصنوعی نامیده می‌شوند. این فناوری‌ها قطعا عاملی کلیدی در تحول چگونگی انجام کارها خواهند بود. البته هوش‌مصنوعی عاملی کلیدی و مهم در تمام جنبه‌های زندگی، از تولید گرفته تا کشاورزی، سلامت، روان‌پریشی و همچنین جنگ خواهد بود. به هر حال تمرکز ما بیشتر بر محیط کار خواهد بود.

  • ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تبدیل‌شدن به رهبر سازمانی بهتر با زیر سوال بردن فرضیات خود

    مترجم: مریم رضایی منبع: Knowledge@wharton : وقتی آدام گرانت، استاد مدیریت مدرسه وارتون می‌خواست نوشتن کتاب جدیدش با عنوان «دوباره فکر کن: قدرت دانستن آنچه نمی‌دانید» را شروع کند، قصد داشت مشخص کند چرا مدیران، باید در رویکردهای خود نسبت به چگونگی مدیریت کردن افراد در یک فضای کار مدرن و استقبال از ایده‌های جدید تجدیدنظر کنند.

  • تبدیل موشک به اثر هنری ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تبدیل موشک به اثر هنری

    ایسنا : یک هنرمند فلسطینی به‌نام «بلال خالد» بخش‌هایی از شعرهای «سمیح القاسم» شاعری را که در وصف مقاومت فلسطینی‌ها شعر می‌سرود روی یک موشک منفجرنشده در غزه خطاطی کرد. این کلمات روی یکی از موشک‌هایی که در جریان حملات اخیر رژیم صهیونیستی به فلسطین در غزه فرود آمده بود، خطاطی شده‌اند. خالد گفت: «این موشک بر روی خانه‌ یک خانواده در مرکز غزه فرود آمد و خدا را شکر منفجر نشد. اگر این موشک منفجر می‌شد خسارت‌های ناشی از آن ویران‌کننده بود.» ساعاتی پس از فرود این موشک بود که «خالد» خطاطی روی آن را آغاز کرد. انتخاب جملاتی که باید روی موشک نوشته می‌شدند، کار دشواری نبود. به گفته خالد، پیامی که روی موشک نوشته می‌شد باید صریح می‌بود. پیامی که نشان می‌داد: «به‌رغم همه شرایط، به‌رغم موشک‌هایی که بر روی خانه‌ها فرود می‌آیند ما تسلیم نخواهیم شد. پیامی که نشان دهد ما به‌عنوان مردم این سرزمین تسلیم نخواهیم شد.» این هنرمند می‌گوید قصد داشت با این کار ابزاری برای ویرانی را به یک اثر هنری تبدیل کند. خالد بیان کرد: «می‌خواستم از این زشتی چیز زیبایی خلق کنم. می‌خواستم در بحبوحه مرگ و ویرانی، زندگی و زیبایی را پیدا کنم.»

  • دست نامرئی و منافع فردی ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    نگاهی به نگره‌های اقتصادی آدام اسمیت

    دست نامرئی و منافع فردی

    طبیعی بودن نهادهای اقتصادی و نافع بودن آنها دو ایده اساسی از اندیشه‌های اقتصادی آدام اسمیت است. از جمله نهادهای طبیعی یکی همین تقسیم کار است که شرح آن گذشت و دیدیم که چگونه به برکت وجود تقسیم کار‌، ثروت جامعه فزونی می‌یابد. این تقسیم کار و اشتغال افراد به مشاغل مختلف به نظر آدام اسمیت نتیجه منطقی تمایل طبیعی افراد به مبادله است که منشأ آن نفع شخصی است: اینکه نانوا نان سفره و خیاط لباس و بقال آذوقه معیشت ما را فراهم می‌کنند به هیچ وجه برای معاضدت و احسان به هم‌نوعان نیست بلکه نفع شخصی آنها ایجاب می‌کند که هر یک به فراخور اشتغال خود نیاز ما را برآورده کنند.

  • ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    کری‌خوانی عراقی‌ها برای ایران

    دنیای‌اقتصاد : در آستانه بازی حساس تیم‌ملی کشورمان برابر عراق در مرحله اول انتخابی جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر، یک رسانه عراقی با فهرست کردن چهار مسابقه اخیر تیم‌ملی این کشور برابر ایران، به شکست‌ناپذیری عراقی‌ها اشاره کرده است. آنها در جام‌ملت‌های آسیا ۲۰۱۵ بعد از تساوی سه بر سه در اوقات معمول، در ضربات پنالتی موفق به شکست ایران شدند. پس از آن در یک بازی دوستانه یک بر صفر بردند و بازی بعدی را هم در جام‌ملت‌های ۲۰۱۹ با تساوی بدون گل پشت‌سر گذاشتند. آخرین مسابقه هم با برتری دو بر یک آنها در همین دیدار رفت به پایان رسید. حالا اما همه ما امیدواریم طلسم سال‌ها شکست‌ناپذیری عراق برابر این تیم شایسته ایران در‌هم بشکند؛ همان‌طور که پیش از این طلسم نباختن بحرین در خاک خودش را شکسته بودیم.

  • به‌به؛ یک دربی ناخوانده! ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    به‌به؛ یک دربی ناخوانده!

    دنیای‌اقتصاد : مسابقات مرحله یک‌چهارم نهایی جام‌حذفی فوتبال ایران دیروز قرعه‌کشی شد و بازی گوی و گلدان‌ها، نبرد حساس پرسپولیس و استقلال را رقم زد. بر این اساس سرخابی‌های پایتخت باید در تاریخی که بعدا اعلام می‌شود رودرروی هم قرار بگیرند و تیم برنده راهی مرحله نیمه‌نهایی شود. پرسپولیس پیش از این دو تیم دسته دومی مس‌نوین‌کرمان و شاهین بندرعامری را شکست داده بود، استقلال اما برای رسیدن به این مرحله کار سختی داشت و از سد دو تیم لیگ برتری پیکان و ذوب‌آهن گذشت.

  • یک ساعت و ۴۸ دقیقه در جهنم ۱۴۰۰-۰۳-۲۳ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    وقتی جهان فوتبال «سکته» کرد

    یک ساعت و ۴۸ دقیقه در جهنم

    دنیای‌اقتصاد : در روز دوم برگزاری مسابقات یورو ۲۰۲۰، یکی از عجیب‌ترین اتفاقات تاریخ فوتبال در ورزشگاه پارکن شهر کپنهاگ رخ داد؛ حادثه‌ای که می‌رفت به یک تراژدی تمام‌عیار و کابوسی فراموش‌نشدنی تبدیل شود، اما خوشبختانه به‌خیر گذشت. در حالی‌که دو تیم دانمارک و فنلاند در گروه دوم مسابقات مقابل هم به میدان رفته بودند و بازی دو تیم با تساوی بدون‌گل در جریان بود، در دقیقه‌۴۳ کریستین اریکسن هافبک ۲۹‌ساله دانمارک بعد از کنترل یک توپ بسیار ساده ناگهان نقش بر زمین شد.