
کریستینا سیگرز فعال آب و هوایی، جنجیو هوانگ زیست شناس، آلن استرن دانشمند ستاره شناس ، ژنان بائو مهندس شیمی، جوان اشملز فعال زنان، دیوید ریش اندیشمند، میخائیل ارمتز فیزیکدان، کریستینا اسمولک زیست شناس و برایان نوسک روانشناس، اعضای دیگر فهرست نیچر هستند.نیچر در معرفی دکتر صالحی نوشته است: وی رئیس برنامه هسته ای ایران است که به انعقاد قراردادی در زمینه صلح آمیز بودن این برنامه کمک کرد.
در ادامه مطلب نیچر آمده است: ایران در 14 ژوئیه 2015 توافقی هسته ای را با 6 قدرت جهان امضا کرد که اگر با موفقیت به اجرا درآید، می تواند سال ها تنش بر سر ادعاهای تلاش ایران برای ساخت سلاح هسته ای را برطرف کند و به این کشور امکان دهد که به نقش آفرین کلیدی در عرصه جهانی دانش بدل شود. صالحی برای تصمیم گیری و تنظیم ابعاد فنی توافق همکاری تنگاتنگی با وزیر انرژی آمریکا و همتای آمریکایی اش در مذاکرات به عمل آورد.
نیچر در معرفی دکتر صالحی، به سوابق تحصیلی وی در دانشگاه آمریکایی بیروت و انستیتو فناوری ماساچوست(MIT) و سپس بازگشت به وطن پس از پیروزی انقلاب و تصدی مناصب دانشگاهی و دولتی بلندپایه پرداخت و افزود: 'صالحی چهره بین المللی برنامه هسته ای ایران است، مردی که به شدت وفادار به کشورش و در عین حال فردی منطقی است، به طوری که مذاکره کنندگان توانستند در دوران بحران به وی رو آورند. نیچر در ادامه آورده است: 'گفته می شود صالحی فردی عمیقا معنوی و مورد اعتماد رهبر انقلاب است.'
∎