شناسهٔ خبر: 9832632 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان:

اعتبارات استان زنجان در حوزه فرهنگی کافی نیست

مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان با اشاره به کافی نبودن اعتبارات فرهنگی استان گفت: ترویج فرهنگ و سنت حسنه وقف مورد توجه رسانه‌های استان زنجان باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، مرتضی صفری امروز در چهارمین همایش وقف و رسانه با اشاره به جنگ نرم به راه افتاده در جهان از سوی کشورهای مستکبر علیه اسلام و مسلمانان اظهار داشت: تمامی ظرفیت‌های رسانه‌ها در غرب به منظور مشغول کردن انسان به مسائل و لذت‌های دنیوی به‌کار گرفته شده که منشا این اقدام اندیشه‌های لیبرال دمکراسی غربی است.

وی تصریح کرد: به منظور خنثی کردن اقدامات ضدفرهنگی دشمنان نظام اسلامی ضروری است تا تربیت دینی در جامعه مورد توجه صدا و سیما و سایر رسانه‌های مکتوب و شنیداری و دیداری قرار گیرد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان رسانه‌ها را ابزار جنگ نرم عنوان کرد و گفت: رسانه‌ها ابزار کشورها در جنگ نرم به راه افتاده در جهان هستند که در راستای سیاست‌ دولت‌های خود فعالیت می‌کنند و اراده دولتمردانشان را به کشورهای هدف تحمیل می‌کنند.

وی با بیان اینکه برای فائق آمدن بر توطئه‌های دشمنان ایران اسلامی ضروری است تا ترویج فرهنگ وقف در استان زنجان مورد توجه رسانه‌های استان قرار گیرد، خاطرنشان کرد: با توجه به روحیه دینی و مذهبی مردم زنجان ترویج فرهنگ وقف در این استان نسبت به استان‌های دیگر سهل و آسان است.

صفری رسانه‌ها را پرچمداران وقف در استان زنجان معرفی کرد و افزود: نیازهای اقتصادی و اجتماعی جامعه باید توسط رسانه‌ها شناسایی و نیات واقفان در این بخش سوق یافته و هزینه شود.

وی با بیان اینکه نیات واقفان باید در زمینه عرصه‌های فرهنگی جاری و ساری شود، عنوان کرد: متاسفانه در خوشبینانه‌ترین حالت تنها یک درصد از اعتبارات استانی به بخش فرهنگ تعلق می‌گیرد در نتیجه ضروری است تا وقف به کمک این حوزه بیاید.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان با اشاره به پروژه نفوذ دشمن در دوران پساتحریم خاطرنشان کرد:‌ رسانه‌های ما باید در این زمینه فرمایشات مقام معظم رهبری را جدی گرفته و مراقب نفوذ دشمن به عرصه‌های فرهنگی کشور باشند.

انتهام پیام/