شناسهٔ خبر: 9689965 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

فرماندار ساری:

بقاع متبرکه باید به مکانی برای ترویج شعائر اسلامی و دینی تبدیل شود

فرماندار ساری از ظرفیت چشمگیر بقاع متبرکه ساری در ترویج گردشگری مذهبی خبر داد و گفت: بقاع متبرکه باید به مکانی برای ترویج شعائر اسلامی و دینی تبدیل شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، صبح امروز در نخستین روز از هفته وقف آیین عطرافشانی گلزار شهدای مرکز استان مازندران با حضور رئیس اداره اوقاف شهرستان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران و فرماندار ساری برگزار شد.

کارکنان اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساری و اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران با حضور در گلزار شهدای ساری به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

فرماندار شهرستان ساری در این مراسم اظهار کرد: سنت حسنه وقف میراثی ماندگار و ابدی است که همه مسئولان استان و شهرستان باید در ترویج و تبیین آن تلاش کنند.

احمد حسین‌زادگان بر ترویج و تبلیغ فرهنگ وقف از سوی همه مسئولان تأکید کرد و افزود: وقف باید مدرن‌تر از گذشته به مردم و جامعه معرفی شود تا شاهد تحول عظیم در این حوزه باشیم.

وی وقف را برای مسائل علمی، پژوهشی و آموزشی را از نیازهای روز جامعه دانست و گفت: اوقاف باید نیازهای روز جامعه را احصا و به مردم معرفی کند.

فرماندار ساری با بیان اینکه بقاع متبرکه و امام‌زادگان باید به مکانی برای ترویج شعائر اسلامی و دینی تبدیل شود، ادامه داد: مرکز استان باید جایگاه خود را از دیگر شهرها بشناسد و از مدیرکل اوقاف مازندران درخواست داریم نگاه ویژه‌ای به طرح‌های عمرانی و توسعه بقاع متبرکه داشته باشد.

این مسئول با بیان اینکه رویکرد وقف در حوزه اقتصاد مقاومتی اثرگذار است و می‌شود بخشی از اهداف این امر را تحقق داد، اضافه کرد: بقاع متبرکه ساری ظرفیت چشمگیری برای ترویج گردشگری مذهبی دارند که باید برای آن تلاش بیشتری شود.

حسین‌زادگان با بیان اینکه وقف باید به مسائل اجتماعی جامعه ورود پیدا کند، گفت: مسئولان از احیا و ترویج فرهنگ وقف استقبال کنند، زیرا وقف می‌تواند بسیاری از چالش‌های اقتصادی، اجتماعی و اشتغال جوانان را برطرف کند.

* میزبانی بقاع متبرکه ساری از میلیون‌ها مسافر

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساری در این مراسم نیز با اشاره به برنامه‌های هفته وقف، اظهار کرد: حضور فرماندار در مراسم افتتاحیه هفته وقف نشان از اهمیت بالای این مسئله دارد.

حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری با بیان اینکه وقف هنوز به درستی در بین مردم و مسئولان تبیین نشده و برخی‌ها نمی‌خواهند ارزش این سنت الهی را درک کنند، ادامه داد: امروز جامعه ما در بسیاری از موارد نیازمند وقف است و اگر زمینه‌سازی مناسبی به این موضوع شود ما در آینده شاهد چالش‌های اقتصادی و اجتماعی نیستیم.

وی با بیان اینکه امام‌زادگان و بقاع متبرکه شهرستان ساری در سطح کشور و استان شاخص هستند اما از امکانات خوبی برخوردار نیستند، افزود: همه مسئولان باید تلاش کنند تا جایگاه امام‌زادگان به مردم معرفی شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساری از ظرفیت تبدیل بقاع متبرکه این شهرستان به قطب فرهنگی خبر داد و گفت: بقاع متبرکه شاخص شهرستان ساری در طول سال میزبان میلیون‌ها مسافر هستند که باید از این توانمندی‌ها بهره‌گیری کرد.

انتهای پیام/86031/ت40/ظ1004

http://fna.ir/V3JYIA