شناسهٔ خبر: 8916440 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

هفته سیزدهم لیگ دسته اول فوتبال

تساوی خانگی نماینده اصفهان مقابل نساجی/ گیتی‌پسند خیال برد ندارد

اصفهان – تیم فوتبال گیتی‌پسند اصفهان عصر امروز در هفته سیزدهم لیگ دسته اول فوتبال مقابل نساجی مازندران به پیروزی رسید تا همچنان از رسیدن به سه امتیاز مسابقات بماند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال گیتی‌پسند اصفهان که در هفته‌های گذشته عملکرد خوبی از خود به نمایش نگذاشته، عصر امروز در هفته سیزدهم لیگ دسته اول فوتبال مقابل نساجی مازندران به تساوی دست یافت.

این تیم اصفهانی از ساعت 14:45 امروز در ورزشگاه آرارات اصفهان میزبان نساجی مازندران بود اما در نهایت مقابل این تیم به تساوی دست پیدا کرد.

گیتی‌پسند پیش از آغاز این مسابقه به دلیل تفاضل گل کمتر، یک پله پائین‌تر از نساجی مازندران قرار گرفته بود و تلاش داشت که با پیروزی مقابل نساجی، در جدول رده‌بندی صعود داشته باشد.

شاگردان واحید طروسیان که در مسابقات لیگ دسته اول با ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه شرکت می‌کنند، در دیدار عصر امروز خود تلاش بسیاری برای گلزنی کردند اما در این زمینه موفق نبودند.

این تیم اصفهانی در نیمه دوم نیز چندین موقعیت برای گلزنی به دست آورد اما در این زمینه موفق نبود تا در نهایت مسابقه با نتیجه تساوی بدون گل به پایان برسد.

با تساوی این دیدار تغییری در جایگاه این دو تیم در جدول رده‌بندی لیگ برتر ایجاد نشد و نساجی و گیتی‌پسند در حال حاضر به ترتیب در جایگاه‌های سیزدهم و چهاردهم جدول رده‌بندی قرار دارند.