شناسهٔ خبر: 8456215 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

در نشست خبری با همتای فرانسوی خود

وزیر خارجه عربستان: مواضع ریاض و پاریس درباره عراق و سوریه مشترک است

وزیر خارجه عربستان در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه فرانسه در پاریس اعلام کرد که دو کشور در پرونده‎های مهم منطقه از جمله تحولات سوریه و عراق مواضع مشترکی دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «عادل الجبیر» وزیر خارجه عربستان سعودی امروز(سه‎شنبه) در نشست خبری با «لوران فابیوس» فرانسه اعلام کرد که دیدگاه‎های دو کشور درباره عراق و سوریه و همچنین مداخلات ایران در امور منطقه مشترک است.

الجبیر افزود: ائتلاف سعودی در جنگ علیه یمن در برابر حوثی ها به پیروزی‎هایی رسیده است و امیدواریم (با این جنگ) یمن را از شرایط سخت کنونی خارج کنیم.

وی مدعی شد: عربستان از بزرگترین کمک‏کنندگان مالی به یمن بوده است و ما مطمئن هستیم که به زودی عربستان پیروزی می شود.

وی گفت: ما نسبت به آینده منطقه خوشبین هستیم و برای ایجاد راه‎هکارها جهت برون رفت از بحران‎های سوریه، یمن و عراق تلاش می‎کنیم.

وزیر خارجه عربستان تاکید کرد که مواضع این کشور در قبال سوریه و بشار اسد تغییری نکرده است.

عادل الجبیر افزود: تلاش می کنیم روسیه را متقاعد کنیم که برای خروج از بحران سوریه باید با بشار اسد از قدرت کناره گیری کند، این در حالی است که ما همچنان به حمایت خود از معارضان سوری ادامه می دهیم.

وی افزود: رایزنی‌هایی با آمریکا و تعدادی از کشورهای دوست برای برون رفت سوریه از بحران از راه سیاسی یا نظامی ولی بدون حضور بشار اسد وجود دارد.

«لوران فابیوس» گفت: بشار اسد بخشی از بحران سوریه است و به تلاش های خود برای رسیدن به مرحله انتقالی در این کشور ادامه می دهیم.

وزیر خارجه فرانسه افزود: جنگنده های فرانسه حملات سنگینی را به داعش در سوریه متحمل کردند.

لوران فابیوس گفت: روسیه باید مواضع داعش و دیگر گروه های تروریستی در سوریه را هدف قرار دهد نه اینکه به معارضان میانه رو سوریه حمله کند.

انتهای پیام/ح