شناسهٔ خبر: 8405621 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

سرگئی لاوروف:

بحران سوریه محور دیدار پوتین و محمد بن سلمان بود

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه سوریه با بیان اینکه محور گفتگوهای «ولادیمیر پوتین» و «محمد بن سلمان» بحران سوریه بوده است، تصریح کرد: پوتین در این دیدار اعلام کرد که نگرانی ریاض از شرایط سوریه را درک میکند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در سخنانی اعلام کرد که محور دیدار ولادیمیر پوتین و محمد بن سلمان، رئیس جمهوری روسیه و وزیر دفاع عربستان، بحران سوریه بوده است.

بر اساس این گزارش، وی در این زمینه گفت: وزیر دفاع عربستان در جریان دیدار با پوتین نسبت به عملیات نظامی مسکو در سوریه ابراز نگرانی کرد.

لاوروف ادامه داد: وزیر دفاع عربستان در جریان دیدار خود با پوتین تأکید بر لزوم تشکیل دولت انتقالی و کناره گیری اسد از قدرت داشت.

وزیر خارجه روسیه افزود: پوتین در این دیدار اعلام کرد که نگرانی مقامات ریاض از شرایط سوریه را درک می کند.

در همین ارتباط، محمد بن سلمان گفت: ریاض همچنان خواستار کناره گیری اسد از قدرت بوده و از مخالفان معتدل در این کشور حمایت می کند.

گفتنی است، سفر محمد بن سلمان وزیر دفاع و جانشین ولیعهد عربستان سعودی به روسیه به منظور متقاعد کردن مقامات این کشور برای پایان دادن به عملیات نظامی علیه داعش در سوریه صورت گرفت.

برچسب‌ها: