شناسهٔ خبر: 78486825 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

ادعای پوردهقان، نماینده مجلس: بعد از واتساپ، رفع فیلتر یوتیوب هم در دستور کار بود؛ منتظر گزارش وزیر در این مورد هستیم

پوردهقان، نماینده مجلس اعلام کرد: وزیر ارتباطات در کمیسیون قول دادند که فضا را به شرایط عادی برگردانند و بعد از رفع فیلتر واتساپ، رفع فیلتر یوتیوب هم در دستور کار بود.

صاحب‌خبر -

خبر فوری: پوردهقان، نماینده مجلس اعلام کرد: وزیر ارتباطات در کمیسیون قول دادند که فضا را به شرایط عادی برگردانند و بعد از رفع فیلتر واتساپ، رفع فیلتر یوتیوب هم در دستور کار بود.

مصطفی پوردهقان، ، نماینده اردکان در مجلس دوازدهم اظهار کرد: وزیر ارتباطات در کمیسیون قول دادند که فضا را به شرایط عادی برگردانند و بعد از رفع فیلتر واتساپ، رفع فیلتر یوتیوب هم در دستور کار بود. منتظر هستیم گزارش وزیر را در یکشنبه آینده داشته باشیم که به چه نحوی پیش می‌رود.