شناسهٔ خبر: 78482579 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کشف و ضبط پنج تن گوشت و مرغ احتکاری و تاریخ‌گذشته در اهواز

اهواز - ایرنا - دادستان مرکز خوزستان گفت: در اجرای سیاست‌های ابلاغی قرارگاه حقوقی و قضایی برای مقابله قاطع با احتکار و صیانت از سلامت عمومی، پنج تن گوشت و مرغ احتکاری و تاریخ‌گذشته در یکی از مناطق اهواز شناسایی و با دستور قضایی ضبط و محل مربوطه مهروموم شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، امیر خلفیان سه‌شنبه در بازدید از مراکز نگهداری مواد پروتئینی در اهواز بیان کرد: در چارچوب سیاست‌های ابلاغی قرارگاه حقوقی و قضایی مبنی بر مبارزه قاطع با احتکار و همچنین در راستای صیانت از سلامت و بهداشت شهروندان، مقدار پنج تن گوشت و مرغ احتکاری و تاریخ‌گذشته در منزلی در یکی از مناطق اهواز کشف شد.

وی گفت: این اقدام در پی رصد و اقدامات نظارتی انجام گرفت و با صدور دستور قضایی و حضور نماینده دادستان مرکز استان در محل، اقلام مکشوفه ضبط و محل نگهداری نیز مهروموم شد.

خلفیان تاکید کرد: رسیدگی قضایی به پرونده متهم یا متهمان در دستور کار قرار دارد و برخورد قانونی قاطع با هرگونه اقدام اخلال‌گرانه در نظام توزیع کالاهای اساسی و تهدیدکننده سلامت عمومی ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان پیش از این اعلام کرده بود یک انبار بزرگ احتکار ۷۵ تن محصول مواد غذایی در اهواز شناسایی و ضبط شده است.