شناسهٔ خبر: 78482447 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

اسرائیل برای شهر «صور» لبنان هشدار تخلیه صادر کرد

برنا - گروه بین الملل: ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوزهای خود به جنوب لبنان، برای شهر صور هشدار تخلیه صادر کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا به نقل از الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه جنایت‌های خود برای شهر صور در جنوب لبنان و اردوگاه ها و محله های اطراف آن، هشدار تخلیه فوری صادر کرد.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که رژیم اشغالگر مناطق «العباسیه»، «الرمادیه» و «المساکن الشعبیه» از توابع صور را بمباران کرد.

از سوی دیگر، «اوریت استروک»، وزیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفت: برای حمله به بیروت محدودیت هایی داریم اما این محدودیت جنوب لبنان را شامل نمی شود.

وی تاکید کرد: اگر حزب الله به سمت ما شلیک کند به شدت به آن پاسخ دردناک خواهیم داد.

بامداد امروز نیز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شهرک‌های برج قلاوی و تولین را با چند موشک هدف قرار دادند.

پیشتر نیز رسانه‌های لبنانی از حمله توپخانه‌ای و هوایی به شهرک‌های صریفا، قلاویه، مجدل سلم و شحور خبر داده بودند.

وزارت بهداشت لبنان در آخرین گزارش خود اعلام کرد که از دوم مارس (۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۴) تاکنون سه هزار و ۶۳۷ شهروند این کشور در حملات صهیونیست‌ها به شهادت رسیده‌اند.

بنا بر اعلام وزارت بهداشت لبنان، در همین مدت ۱۱ هزار و ۱۸۸ شهروند لبنانی نیز زخمی شده‌اند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: