شناسهٔ خبر: 78476649 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مرند میزبان نمایش «گوهر» شد

مرند- ایرنا- کارگردان نمایش «گوهر» گفت: این اثر نمایشی با نگاهی فرمالیستی و هنری به مفاهیم معنوی تولید شده و تلاش دارد روایت خود را در قالبی متفاوت و متکی بر ظرفیت‌های بازیگری و اجرا به مخاطب ارائه کند.

صاحب‌خبر -

«محمد یوسفی‌زاده» امروز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: نمایش صحنه‌ای «گوهر» به نویسندگی پژمان شاهوردی، پس از حضور موفق در هجدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، برای اجرای عمومی در شهرستان مرند روی صحنه رفته است.

مرند میزبان نمایش «گوهر» شد یوسفی‌زاده: «گوهر» تلاشی برای ارائه مفاهیم معنوی در قالبی هنری است

وی افزود: «گوهر» در این جشنواره به عنوان یکی از آثار منتخب معرفی شد و در بخش بازیگری نیز مورد توجه هیات داوران قرار گرفت.

یوسفی‌زاده با اشاره به ساختار اجرایی این نمایش گفت: نیلوفر قاسمی به عنوان تنها بازیگر اثر، در قالب تک‌گویی ایفای نقش می‌کند و پیش‌تر نیز بازی وی در جریان جشنواره ملی تئاتر رضوی تجلیل شده است.

کارگردان نمایش «گوهر» ادامه داد: این اثر حاصل تلاش اعضای گروه‌های تئاتر «تکم» و «نیلوفران» است و با مشارکت موسسه هنرهای نمایشی «نیک‌اندیشان فیروزه اوراسیا» تولید شده است.

وی با معرفی عوامل اجرایی این نمایش بیان کرد: طراحی صحنه «گوهر» را خود بر عهده دارم و حمید حیدری به عنوان طراح نور، میلاد امیرطاهری به عنوان آهنگساز و مائده آزادی‌فر به عنوان طراح لباس در این اثر همکاری دارند.

یوسفی‌زاده افزود: حسن رستمی طراحی آفیش و بروشور، رومینا رحیم‌زاده گریم، امیرعلی کاظم‌پور دستیاری کارگردان و امیررضا کاظمی تدارکات این نمایش را بر عهده دارند و پرنیان علیزاده و المیرا منظری نیز به عنوان همکاران اجرایی در این پروژه حضور دارند.

کارگردان نمایش «گوهر» گفت: اجرای عمومی نمایش «گوهر» تا ۲۰ خردادماه، هر روز ساعت ۱۶:۳۰ در پلاتو دکتر رفیعیان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مرند ادامه دارد.

وی افزود: این نمایش با حمایت دفتر انجمن هنرهای نمایشی شهرستان مرند و آموزشگاه فنی و حرفه‌ای «تیراژه» به مرحله اجرا رسیده است.

مرند میزبان نمایش «گوهر» شد «گوهر» به نویسندگی پژمان شاهوردی و کارگردانی محمد یوسفی‌زاده، از آثار منتخب جشنواره ملی تئاتر رضوی است

به گزارش ایرنا، شهرستان مرند از کانون‌های فعال تئاتر در آذربایجان‌شرقی به شمار می‌رود و هنرمندان این شهرستان در سال‌های اخیر با تولید و اجرای آثار نمایشی، حضور قابل توجهی در رویدادهای استانی و ملی داشته‌اند.