شناسهٔ خبر: 78474435 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

پاپ لئو چهاردهم:

جنگ و اقدامات تسلیحاتی نشانه شکست جوامع است

پاپ لئو چهاردهم در سخنرانی خود در پارلمان اسپانیا، جنگ و افزایش تسلیحات نظامی را نشانه «شکست» جوامع دانست و تأکید کرد که صلح پایدار از مسیر اقدامات نظامی به دست نمی‌آید، بلکه نیازمند عدالت، گفت‌وگو و احترام به کرامت انسانی است.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، پاپ لئو چهاردهم به عنوان نخستین رهبر کاتولیک در تاریخ که در پارلمان اسپانیا سخنرانی کرد، با تاکید بر ضرورت پاسداری از حیات انسان، گفت: «زندگی هر انسانی باید از لحظه شکل‌گیری تا پایان طبیعی آن، در هر شرایطی، مورد حفاظت قرار گیرد.»
 
پاپ لئو افزود: «دفاع از حیات انسان نه یک مسئله شخصی و نه صرفا دغدغه‌ای دینی، بلکه هدفی تمدنی است.»
 
وی همچنین هشدار داد جوامعی که از آسیب‌پذیرترین اقشار حمایت نکنند، بنیان‌های اخلاقی خود را از دست خواهند داد.
 
پاپ لئو چهاردهم در بخش دیگری از سخنانش درباره درگیری‌های جهانی، هشدار داد که «هر جنگی در نهایت شکستی دردناک» برای توانایی بشر در حل مسالمت‌آمیز اختلافات است.
 
وی تصریح کرد: «سلاح‌ها شاید بتوانند برای مدتی سکوت ایجاد کنند، اما هرگز قادر به ساختن صلحی واقعی و پایدار نیستند.»
 
رهبرکاتولیک‌های جهان همچنین نسبت به افزایش هزینه‌های نظامی و روند تجدید تسلیحات در جهان ابراز نگرانی کرد و گفت: «نگران‌کننده است که در بخش‌های مختلف جهان، از جمله اروپا، تسلیح مجدد بار دیگر به عنوان پاسخی تقریبا اجتناب‌ناپذیر به شکنندگی وضعیت بین‌المللی معرفی می‌شود.»
 
پاپ افزود: «امنیت واقعی از عدالت، گفت‌وگوی صبورانه، احترام به حقوق بین‌الملل و سیاستی ناشی می‌شود که زندگی ملت‌ها را بر منافع سودبرندگان از جنگ مقدم بداند.»

انتهای پیام/