شناسهٔ خبر: 78465401 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

سرانه ورزشی اهر به 0/43 متر مربع رسید

مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی، گفت: سرانه ورزشی اهر به 0/43 متر مربع رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، حبیب مقصودی، مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان‌شرقی، در جریان بازدید از سایت تیراندازی اهداف پروازی، سالن باستانی، تمرینات تیم‌های ورزشی و پروژه‌های عمرانی اهر، دستورات لازم برای تسریع در رفع موانع و تأمین نیازهای این اماکن را صادر نمود.

وی با حضور در نشست هماهنگی فرمانداری اهر، به بررسی آماری زیرساخت‌های این شهرستان پرداخت و گفت: در حال حاضر سرانه اماکن ورزشی روباز و سرپوشیده اهر 0/24 متر مربع است که با احتساب ظرفیت‌های بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی، این رقم به 0/43 متر مربع ارتقا می‌یابد.

مقصودی همچنین به ظرفیت بالای ورزش روستایی در این منطقه اشاره کرد و افزود: در سال 1404، با تلاش مسئولان، 17 خانه ورزش روستایی در اهر تجهیز و راه‌اندازی شد. برگزاری بیش از 10 جشنواره بازی‌های بومی و محلی و همایش‌های عشایری ویژه بانوان و آقایان، گواه روشنی بر پویایی ورزش در مناطق روستایی این شهرستان است.

درخشش ورزشکاران اهری در میادین ملی

هادی زرگر، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اهر نیز با ارائه گزارشی از عملکرد یک سال گذشته این اداره، مهم‌ترین دستاوردهای ورزشی شهرستان را به این شرح اعلام کرد که حضور 3 ورزشکار اهری در اردوهای تیم ملی (در رشته‌های تکواندو، هفت‌سنگ مهارتی و او-اسپرت)، کسب بیش از 20 مدال رنگارنگ در رقابت‌های قهرمانی کشور، میزبانی از 3 دوره مسابقات کشوری و 2 رویداد استانی، برگزاری بیش از 90 برنامه ورزش همگانی با محوریت بانوان و فعالیت مستمر 57 باشگاه خصوصی، شامل 7 باشگاه اختصاصی ویژه بانوان از این جمله است.

براساس این گزارش، بررسی وضعیت پروژه‌های نیمه‌تمام، آمار ورزشکاران سازمان‌یافته، آمایش سرزمینی رشته‌های ورزشی و همچنین رسیدگی به دغدغه‌های حوزه جوانان، سمن‌ها (سازمان‌های مردم‌نهاد) و خانه‌های جوان از دیگر محورهای کلیدی نشست مسئولان در این سفر بود.

انتهای پیام/

 

برچسب‌ها: