شناسهٔ خبر: 78448367 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت راه و شهرسازی | لینک خبر

ارسال گزارش ارزیابی مدیران راه و شهرسازی با ۷۳۰ شاخص به وزیر

مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی در نشست هم اندیشی با روسای بازرسی ادارات کل راه و شهرسازی استان از تهیه گزارش ارزیابی مدیران این وزارتخانه با بررسی ۷۳۰ شاخص و ارسال به وزیر راه و شهرسازی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، روز شنبه، شانزدهم خردادماه، نشست هم‌اندیشی رؤسای ادارات بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندی ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها به ریاست ناصر رضایی، مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندی، در ساختمان مرکزی وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.

در ابتدای این نشست، هر یک از رؤسای ادارات بازرسی ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها به تشریح نقاط قوت و ضعف و همچنین چالش‌های موجود در فرایند تهیه گزارش‌های بازرسی پرداختند. این موارد مورد توجه مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت و راهکارها و تدابیر لازم برای رفع چالش‌ها در هر استان ارائه شد.

در ادامه، رضایی از تهیه و ارسال گزارش ارزیابی مدیران راه و شهرسازی در قالب ۷۳۰ شاخص برای وزیر راه و شهرسازی خبر داد و گفت: به طور قطع، نتایج درج‌شده در این گزارش در تصمیم‌گیری‌های ایشان مورد توجه قرار خواهد گرفت.

وی افزود: از این پس، گزارش‌های فصلی هر سه ماه یک‌بار تهیه و برای وزیر راه و شهرسازی ارسال خواهد شد.

مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی، بر ضرورت چابکی و خلاقیت نیروهای بازرسی تأکید کرد.

وی افزود: دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی با ۹ نیروی انسانی، در مجموع ۲۴ حوزه موضوعی، مجموعه وزارت راه و شهرسازی، شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه و ادارات کل استانی را پوشش می‌دهد.

وی همچنین بر ضرورت هماهنگی کامل رؤسای ادارات بازرسی با مدیران راه و شهرسازی استان‌ها برای دریافت اطلاعات تأکید کرد و گفت: نیروهای بازرسی در استان‌ها باید ضمن حضور میدانی، در جریان جزئیات امور نیز قرار داشته باشند.

رضایی خاطرنشان کرد: همان‌گونه که مدیرکل راه و شهرسازی در هر استان، نماینده وزیر و رئیس شورای هماهنگی ادارات کل استانی محسوب می‌شود، رؤسای ادارات بازرسی نیز مأموریتی مشابه در حوزه بازرسی دستگاه‌های تابعه دارند.

وی افزود: در همین راستا، از سوی دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی، جدولی برای ارزیابی مدیران کل سایر دستگاه‌های تابعه تدوین خواهد شد که اجرای آن بر عهده رؤسای بازرسی ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها خواهد بود.

مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی، بر لزوم برخورد قاطع و تهیه گزارش درباره پیمانکارانی که در انجام وظایف خود مرتکب تخلف یا ترک فعل شده‌اند تأکید کرد و گفت: موضوعات حساسی همچون کمیسیون‌های ماده ۱۲ و ماده ۵ باید با دقت و حساسیت ویژه بررسی شود و در صورت مشاهده هرگونه ابهام، از طریق مکاتبه اداری با دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندی وزارت راه و شهرسازی، موضوع پیگیری شود تا سازمان ملی زمین و مسکن نیز در جریان قرار گیرد.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری عملیات اربعین ۱۴۰۵ و برخی کمبودهای ناشی از جنگ تحمیلی سوم، تصریح کرد: رؤسای ادارات بازرسی استان‌ها باید ضمن بررسی مشکلات و چالش‌ها، در اسرع وقت ستاد را برای رفع هرچه سریع‌تر مسائل در جریان قرار دهند.

رضایی در پایان بر لزوم تهیه گزارش‌های تحلیلی، رصد چالش‌های عملیات اربعین ۱۴۰۵ و مرجعیت سامانه فواد تأکید کرد و از برنامه‌ریزی برای کاهش و ادغام ۳۳۰ سامانه موجود در وزارت راه و شهرسازی، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و ارتقای جایگاه بازرسان در ادارات کل استانی خبر داد.