آفتابنیوز :
∎
این منبع در گفتوگو با خبرگزاری «المعلومه» اظهار کرد: بالگرد آمریکایی در حال انجام ماموریت جاسوسی در اطراف برخی مناطق بود که مجبور به فرود اضطراری در باندی واقع در جنوب پایگاه الحریر در نزدیکی اربیل شد.
منبع یاد شده گفت: هنوز مشخص نیست ماموریت این بالگرد در اربیل چه بوده و آیا بالگرد جاسوسی بوده یا جنگی، نیروهای آمریکایی در مورد دلایل فرود اضطراری و اینکه آیا این هلیکوپتر حامل تجهیزات نظامی یا پرسنل بوده است یا خیر، پنهانکاری میکنند.
او افزود: فرودهای اضطراری معمولا خسارتهای مالی و چه بسا تلفات انسانی بر جای میگذارند اما تاکنون هیچ گزارشی از آتشسوزی یا انفجار در این بالگرد منتشر نشده است، نیروهای آمریکایی به دلایل امنیتی در داخل این پایگاه که دومین پایگاه بزرگ در عراق است، جزئیات این حادثه را به شدت محرمانه نگه میدارند.