شناسهٔ خبر: 76167215 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

روز دانشجو امسال؛ تجلی اتحاد، امید و مبارزه در مسیر تحقق سند تحول آموزش و پرورش

ایمان عطایی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مشهد در دیدار دانشجویان با آیت‌الله علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، ضمن گرامی‌داشت روز دانشجو، این روز را شبیه‌ترین روز به شانزده آذر ۱۳۳۲ دانست و گفت: «امروز موذن‌های جامعه، بانگ اتحاد، امید و مبارزه با امپریالیسم جهانی را سر می‌دهند؛ دانشگاه فرهنگیان محور اصلی تحول در آموزش و پرورش و در نتیجه، مبدا تمامی تحولات جامعه است.»

صاحب‌خبر -

روز دانشجو امسال؛ تجلی اتحاد، امید و مبارزه در مسیر تحقق سند تحول آموزش و پرورش

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو.
در دیدار جمعی از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان مشهد با آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، ایمان عطایی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مشهد، با اشاره به اهمیت روز دانشجو، گفت:

«روز دانشجوی امسال متفاوت‌تر از سال‌های گذشته و شبیه‌ترین روز به ۱۶ آذر ۱۳۳۲ است؛ روزی که موذن‌های جامعه ندای اتحاد مقدس و امیدآفرینی در برابر امپریالیسم جهانی را سر دادند.»

وی ادامه داد: «دانشگاه فرهنگیان امروز مبدا تمام تحولات جامعه است و دانشجویان نقش اصلی این تغییر را بر عهده دارند. اگر بنا بر فرمایش امام خمینی (ره) راه تحول جامعه از آموزش و پرورش می‌گذرد، پس باید بدانیم که تحول آموزش و پرورش بر تحول دانشجو و معلم متکی است.»

عطایی با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبری درباره تربیت معلم تراز انقلاب اسلامی افزود:
«باید بررسی کنیم چه میزان از فرمایشات ایشان در زمینه تربیت و تعلیم معلم انقلابی، در دانشگاه فرهنگیان عملی می‌شود. همچنین یکی از جدی‌ترین مطالبات رهبری تحقق اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که بنا بود تا پایان آذرماه سال جاری به آن دست یابیم.»

وی با انتقاد از عدم تناسب میان ورودی‌های دانشگاه فرهنگیان و اهداف سند تحول گفت:
«وقتی ورودی‌های دانشگاه فرهنگیان در راستای آن اهداف عالیه نیستند، چگونه می‌توان انتظار داشت خروجی‌های آن مطابق با سند تحول بنیادین باشد؟»

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3190118" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1340909/3190118?width=600&height=400"></script></div>

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مشهد در ادامه به ساختار جدید دانشگاه اشاره کرد و توضیح داد:

«بعد از مدت‌ها، ساختار دانشکده‌ای شدن دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد که اهداف مثبتی دارد؛ اما در این مسیر باید توجه کرد که تخصص‌محوری نباید ما را از مسیر کلی انقلاب دور کند و جریان نفوذ نباید با ترویج سطحی‌نگری و طرح‌هایی، چون اختلاط دانشگاه‌ها فضای انقلابی دانشگاه را تضعیف کند.»

او بر ثبات در سیاست‌گذاری‌ها در نظام آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت:

«آموزش و پرورش یکی از مهم‌ترین وزارتخانه‌های کشور است، اما بیشترین تغییرات مدیریتی را تجربه کرده است. ثبات در تصمیم‌گیری‌ها عامل پیشبرد اهداف کلان انقلاب است.»

عطایی در پایان ضمن پاسداشت یاد و خاطره شهیدان بسیجی دانش‌آموز و معلم گفت:

«نسل چهارم بسیج، همان جوانان امروز هستند؛ اهل علم و عمل، اهل شعار “ما می‌توانیم”. اینان افسران سپاه پیشرفت کشور در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی خواهند بود.»