شناسهٔ خبر: 76163046 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در آیین گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه تربیت مدرس؛

صالحی: تفاوت نظر زیاد داریم ولی قدر مشترکمان استقلال ملی است / دولتمردان باید ارتباط مداوم با دانشجویان برقرار کنند + فیلم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دولتمردان باید ارتباط مداوم با دانشجویان برقرار کنند، روز دانشجو فرصتی برای مسئولان است تا بتوانند از نگاه و نقد دانشجویان بهره ببرند. ترکیب جوانی و علم قدرت مضاعفی است که دانشجویان از آن بهره می‌برند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه تربیت مدرس گفت: انقلاب اسلامی به نحوی مدیون دانشجو است. جنبش و تحرکات دانشجویی به انقلاب اسلامی کمک کرد و دولتمردان باید ارتباط مداوم با دانشجویان برقرار کنند، روز دانشجو فرصتی برای مسئولان است تا بتوانند از نگاه و نقد دانشجویان بهره ببرند. ترکیب جوانی و علم قدرت مضاعفی است که دانشجویان از آن بهره می‌برند.

 

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3189354" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1340759/3189354?width=600&height=400"></script></div>
 

تفاوت نظر زیاد داریم ولی قدر مشترکمان استقلال ملی است

وی افزود: ما نیاز به ارزش‌های بیشتری برای انسجام ملی داریم و راه حل این است که بیشتر به دانشگاه میدان بدهیم و اجازه دهیم صحبت کنند و نباید با هم تعارف کنیم و نیاز داریم با توجه به جهش‌های نسلی به ویژگی‌های فرصت ساز تکیه کنیم و آنها را ملی ببینیم. همچنین ما باید تفاوت نظر‌ها را به رسمیت بشناسیم و یک جا‌هایی به قدر مشترک برسیم و آن این است که هیچ نیروی خارجی نجات بخش داخل و ایران نیست!

 

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3189355" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1340759/3189355?width=600&height=400"></script></div>