شناسهٔ خبر: 76161171 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

سکانسی از اولین تجربه بازیگری مهناز افشار در تلویزیون

سکانسی از اولین تجربه بازیگری مهناز افشار در تلویزیون

در سال 1376، وقتی سریال «گمشده» به کارگردانی مسعود نوابی از تلویزیون پخش شد، بسیاری از بینندگان برای اولین بار چهره‌ای تازه را روی صفحه تلویزیون دیدند: مهناز افشار، بازیگری که بعد از آن به یکی از ستاره‌های سینمای ایران تبدیل شد.

صاحب‌خبر -

برترین‌ها: در سال ۱۳۷۶، وقتی سریال «گمشده» به کارگردانی مسعود نوابی از تلویزیون پخش شد، بسیاری از بینندگان برای اولین بار چهره‌ای تازه را روی صفحه تلویزیون دیدند: مهناز افشار، بازیگری که بعد از آن به یکی از ستاره‌های سینمای ایران تبدیل شد.

اما چیزی که بیش از بازی او مورد توجه قرار گرفت، شباهت چشمگیرش به گوگوش، خواننده محبوب قبل از انقلاب بود. این اولین تجربه بازیگری افشار، نه تنها آغاز مسیر حرفه‌ای او در سینما و تلویزیون بود، بلکه باعث شد مخاطبان و منتقدان، او را با یکی از خواننده‌های موسیقی ایرانی مقایسه کنند و از همان ابتدا توجه‌ها را به خود جلب کند. در ادامه با تصاویر و لحظاتی از این سریال قدیمی، می‌توانید نقش آغازین مهناز افشار  را ببینید.

پخش-نشدن-ویدئو

درحال بارگزاری...

دریافت فایل News_bartarinha-1568085_LazyVideo_مهناز-افشار.mp4 با حجم
0 bytes