شناسهٔ خبر: 76154682 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

شهردار خرم‌آباد:

پروژه‌های شهری تا پایان سال‌جاری هر هفته به بهره‌برداری می‌رسد

شهردار خرم‌آباد از اجرای برنامه کم‌سابقه افتتاح هفتگی پروژه‌های شهری خبر داد و گفت: هم‌زمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، روند بهره‌برداری از ۱۵ پروژه مهم به ارزش ۳۵۰ میلیارد تومان آغاز می‌شود و این افتتاح‌ها به‌صورت منظم تا پایان سال‌جاری ادامه خواهد داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، داریوش بارانی‌بیرانوند امروز _ یکشنبه شانزدهم آذر_ در نشست شورای معاونان شهرداری با تأکید بر ضرورت بسیج همه ظرفیت‌ها برای تقویت سرمایه اجتماعی اظهار کرد: حضور ما در جایگاه‌های مدیریتی، اساساً برای خدمت به مردم است و باید خود را خادمان و سربازان این سرمایه ارزشمند بدانیم.

وی با یادآوری نقش تعیین‌کننده سرمایه اجتماعی در دوران دفاع مقدس و نیز جنگ ۱۲ روزه اخیر افزود: این پشتوانه اجتماعی همواره عامل انسجام ملی، پاسداری از تمامیت ارضی و صیانت از ارزش‌های نظام بوده و کارکردی نجات‌بخش داشته است.

شهردار خرم‌آباد گفت: هرگونه سهل‌انگاری در خدمات‌رسانی، می‌تواند مسائل اجتماعی را به چالش‌های سیاسی و حتی امنیتی تبدیل کند.

وی با تشریح فلسفه مدیریت شهری گفت: رسالت ما این است که روند مشکلات را معکوس کنیم، یعنی مسائل امنیتی را به سیاسی و سپس به اجتماعی تقلیل دهیم و در نهایت از مسیر اقدامات عمرانی و خدماتی آن‌ها را برطرف کنیم.

بارانی‌بیرانوند بیان کرد: پاسخ‌گویی به‌موقع به مطالبات، مانع از تبدیل درخواست‌های فردی به مطالبه‌ای جمعی و اعتراضی می‌شود.

وی وضعیت کنونی رضایتمندی از مدیریت شهری را قابل قبول دانست و بیان کرد: در بهار و نوروز پیش‌ِرو، چهره‌ای متفاوت از خرم‌آباد نمایان خواهد شد که حاصل برنامه‌ریزی فشرده و تلاش شبانه‌روزی است.

آغاز افتتاح هفتگی پروژه‌ها از پنجشنبه آینده

شهردار خرم‌آباد از آغاز برنامه هفتگی افتتاح پروژه‌های شهری از پنجشنبه این هفته، هم‌زمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) تا پایان سال‌جاری خبر داد و اظهار کرد: ۱۵ پروژه مهم با مجموع ارزش ۳۵۰ میلیارد تومان هر هفته به بهره‌برداری می‌رسد.

به گفته وی، این پروژه‌ها که بین ۵۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت دارند، شامل کمربندی شرقی، چند کنارگذر، پروژه‌های هوشمندسازی و تحول اداری، زیرساخت‌های درآمد پایدار، فضاهای عمومی و پارک‌ها در سه منطقه شهری و طرح‌های بازآفرینی هستند.

بارانی‌بیرانوند بیان کرد: این برنامه دقیق و زمان‌بندی‌شده است و پروژه‌ها چند روز پیش از افتتاح، کاملاً آماده خواهند بود.

شهردار خرم‌آباد همچنین از برنامه‌های بزرگ آینده خبر داد و گفت: ساخت دو پل بر رودخانه خرم‌آباد با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیاء، پروژه «دروازه ملل»، احداث یک پل گردشگری با معماری ویژه توسط مؤسسه شهید رجایی، رفع گره ترافیکی بیمارستان شهدای عشایر و اجرای «پل پیوند» با مشارکت ماشین‌سازی لرستان.

وی درباره پروژه آزادسازی و تکمیل خیابان موازی حافظ گفت: این پروژه به‌دلیل نیاز به تملک و اتصال به خیابان فردوسی، جز طرح‌های سخت و چالش‌برانگیز است و اجرای فاز نخست آن فشار زیادی بر حوزه معماری، شهرسازی و توافقات وارد خواهد کرد.

بارانی‌بیرانوند افزود: سایر پروژه‌ها از نظر اجرایی مشکل خاصی ندارند، پروژه ساحلی «جهادگران» نیازمند تمرکز بیشتر ماشین‌آلات است، کمربند شرقی بدون شک تکمیل خواهد شد و کنارگذر شاپوری و دیگر طرح‌ها نیز پیش می‌روند.

شهردار خرم‌آباد درباره محله باباطاهر گفت: تکمیل اقدامات باقیمانده در این محله ضروری است و در صورت مستندسازی مناسب، می‌تواند به‌عنوان یک نمونه موفق بازآفرینی شهری در کشور مطرح شود.

وی با تأکید بر ضرورت تحول اساسی در هوشمندسازی و خدمات اداری در سال ۱۴۰۴ افزود: زیرساخت‌ها فراهم شده و قراردادهایی به ارزش ۳۴ میلیارد تومان در این حوزه منعقد شده است.

بارانی‌بیرانوند تغییر در بدنه شهرداری را سخت اما ضروری دانست و گفت: شهرداری باید نحوه برخورد با مردم را اصلاح کند، چراکه ما حقوق‌بگیر مردم هستیم و باید شأن آنان رعایت شود.

شهردار خرم‌آباد با اشاره به توسعه سامانه‌های هوشمند مانند ۱۳۷ گفت: این سامانه امکان ثبت تصویری مشکلات شهری با موقعیت دقیق را فراهم می‌کند و گزارش تا زمان رفع کامل مشکل در حالت قرمز باقی می‌ماند.

وی همچنین با اشاره به برگزاری «شب فرهنگی لرستان» در تهران به ابتکار شهرداری پایتخت افزود: این رویداد متعلق به شهرداری تهران است و خرم‌آباد در برگزاری آن مشارکت خواهد داشت.

خطاب به داوطلبان احتمالی شورا: «به شعور مردم توهین نکنید»

بارانی بیرانوند با اشاره به فضای انتخاباتی پیش‌ِرو خطاب به کسانی که قصد ورود به انتخابات شورای شهر را دارند گفت: به‌جای رفتارهای تبلیغاتی سطحی و فعالیت در فضای مجازی، برنامه‌های عملی برای بهبود شهر ارائه دهید، مردم امروز آگاه‌تر از گذشته‌اند و فریب وعده‌های پوچ و اخبار جعلی را نمی‌خورند.

شهردار خرم‌آباد با اشاره به مشکلات مالی شهرداری گفت: برخی مجموعه‌های اقتصادی با ایجاد شهرک‌های صنعتی خارج از محدوده شهری از پرداخت ارزش افزوده به خرم‌آباد شانه خالی کرده‌اند، درحالی‌که کل ۳۲ شهر استان تنها ۰.۳ همت ارزش افزوده دارند، مرکز استان از این منبع مهم محروم مانده است.

وی با اشاره به ساماندهی محوطه ۱۱ هکتاری اطراف قلعه فلک‌الافلاک گفت: این عرصه به‌زودی تحویل داده می‌شود و هدف ما بهره‌برداری عمومی و مردمی از این فضاست، نه دیوارکشی و محروم‌سازی. تجربه دیوارهای بلند گذشته نباید تکرار شود.

وی افزود: ایجاد خانه فرهنگی، فضاهای گردشگری، محیط‌های باز برای رویدادهای عمومی و استفاده رایگان مردم از بخش‌های مختلف این مجموعه پیش‌بینی شده است.

شهردار خرم‌آباد از نهایی‌شدن نظام بازتنظیم پهنه‌بندی تراکم خبر داد و گفت: طرح جدید بر اساس نیازهای واقعی شهر طراحی شده و تراکم‌ها را منطقی‌تر کرده است.

وی بیان کرد: کمیسیون ماده ۱۰۰ و ماده ۵ عملاً تعطیل خواهد شد و اجازه هیچ‌گونه ساخت‌وساز خارج از ضوابط داده نمی‌شود، مدیرانی که رأی غیرقانونی صادر کنند، با برخورد قانونی روبه‌رو خواهند شد.