شناسهٔ خبر: 76148494 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

فرماندار تنگستان: آموزش مسیر بهبود کیفیت نان را هموار می کند

بوشهر- فرماندار تنگستان گفت: تعامل و آموزش، مسیر بهبود مستمر کیفیت نان در شهرستان را هموار می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، مسلم سلیمانی شنبه شب در دوره آموزشی تخصصی ویژه نانوایی‌های شهرستان تنگستان با قدردانی از زحمات فعالان حوزه نانوایی، تأکید کرد: نان همواره یکی از اصلی‌ترین کالاهای مصرفی خانوارهای ایرانی است و ارتقای کیفیت آن ارتباط مستقیم با سلامت مردم دارد و هدف از برگزاری این دوره، توانمندسازی نانوایان و ایجاد رقابت سالم برای ارائه نان باکیفیت‌تر است.

فرماندار تنگستان افزود: دولت و مجموعه فرمانداری از نانوایان پرتلاش حمایت می‌کند، اما انتظار داریم در کنار رعایت زمان پخت، دقت بیشتری در پخت، وزن و بهداشت نان داشته باشند، تعامل و آموزش، مسیر بهبود مستمر کیفیت نان در شهرستان را هموار می‌کند.

فرماندار تنگستان: آموزش مسیر بهبود کیفیت نان را هموار می کند

سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: نانوایی‌ها به عنوان یکی از واحدهای اصلی معیشت مردم، باید به سمت نوسازی تجهیزات، استفاده از فناوری‌های نوین و رعایت اصول استاندارد حرکت کنند و فرمانداری نیز از طرح‌های آموزشی و تجهیزاتی حمایت خواهد کرد.

دوره آموزشی تخصصی ویژه نانوایی‌های شهرستان تنگستان با هدف ارتقای کیفیت پخت نان، بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان و رعایت بهداشت عمومی، در محل فرمانداری تنگستان برگزار شد.

این دوره با حضور نانوایان سراسر شهرستان و کارشناس نانینو برگزار شد.