شناسهٔ خبر: 76147883 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

سرمربی تیم هندبال سایپا: توانستیم با پیروزی در برابر سپاهان صدر جدول را حفظ کنیم

سرمربی تیم هندبال سایپا گفت: امروز هر تیمی که پیروز بازی می‌شد، می‌توانست صدر جدول را حفظ کند و ما با برد مقابل سپاهان به صدر رفتیم.

صاحب‌خبر -

محمدرضا رجبی شنبه ۱۵ آذر پس از پیروزی تیم هندبال سایپا تهران مقابل سپاهان اصفهان در هفته ششم لیگ برتر اظهار کرد: امروز بازی خوبی از سوی هر دو تیم، هم تیم سایپا و هم تیم سپاهان ارائه شد و بازی زیبایی را شاهد بودیم. بازی سرعتی و تاکتیکی بود و یک هندبال جذاب مشاهده کردیم.

وی افزود: در بسیاری از لحظات بازی، جلو بودیم و عقب افتادیم، اما بازیکنان توانستند با تجربه‌ای که داشتند و برنامه‌ریزی که برای این مسابقه صورت گرفته بود، جبران کنند و بازی را با موفقیت به پایان برسانند. بازی سختی برای تیم‌های بالای جدول بود و امروز هر تیمی که پیروز می‌شد، می‌توانست صدر جدول را حفظ کند، اما توانستیم بازی را ببریم و همچنان در صدر جدول باقی بمانیم.

سرمربی سایپا بیان کرد: امیدوارم در ادامه رقابت‌ها، تمرینات خوبی داشته باشیم و نقاط ضعف را برطرف کنیم و بتوانیم در ادامه نیز بازی‌های خوبی ارائه دهیم و جایگاه خود را حفظ کنیم.

شهاب صادق‌زاده، بازیکن تیم سایپا نیز اظهار ‌کرد: به‌نظر من تا اینجای لیگ شاهد بهترین بازی بسیار ارزشمند بودیم و توانستیم از ابتدای بازی پیش بیفتیم. در بخشی از مسابقه نیز سه تا چهار گل عقب افتادیم، اما با صحبت‌هایی که کادر فنی داشت و مواردی که در زمین اجرا کردیم، توانستیم نبض بازی را در اختیار بگیریم.

وی افزود: در پایان نیمه اول یک گل عقب بودیم و همه بازیکنان، از کوچک تا بزرگ، تلاش کردند تا بتوانیم بازی را ببریم. بازی بسیار سنگین بود و مشخص بود که ما روی آن کار کرده بودیم.

بازیکن ملی‌پوش سایپا در پایان بیان ‌کرد: درست است که بازیکنان تیم‌ملی در ترکیب بودند، کمی خستگی داشتیم و چند مصدومیت وجود داشت، اما با آنالیزهایی که کادر فنی انجام داده بود و نکاتی که به ما منتقل شد و مجموعه‌ای از تاکتیک‌هایی که پیاده‌سازی کردیم، توانستیم بازی را به خوبی در زمین اجرا کنیم و مسابقه را در اختیار بگیریم و در پایان نیز از همه تشکر می‌کنم.

انتهای پیام