شناسهٔ خبر: 76135793 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

یک محکوم به قصاص در گمیشان استان گلستان بخشیده شد

اولیای دم در یک پرونده قصاص در گمیشان با گذشت بزرگوارانه خود، به یک محکوم در آستانه اجرای حکم، زندگی دوباره بخشیدند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

حیدر آسیابی رئیس کل دادگستری گلستان گفت: محکوم به قصاص جوانی است که ۶ سال پیش در نزاع دسته جمعی که در یک عروسی رخ داد، مرگ یک نفر را رقم زد.

وی افزود: پس از تشکیل پرونده و رسیدگی قضایی، حکم قصاص به درخواست اولیای دم، صادر و با طی تشریفات قانونی در مرحله اجرا قرار گرفت.

آسیابی ادامه داد: با پیگیری و پادرمیانی دادستان گمیشان و اعضای شورای حل اختلاف، در نشست‌های مختلفی که با اولیای دم و بزرگان و ریش سفیدان برگزار شد، اولیای دم بزرگوارانه از حق شرعی و قانونی خود گذشتند و رضایت دادند.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: از ابتدای امسال این دهمین محکوم به قصاص است که با پادرمیانی اعضای شورای حل اختلاف بخشیده می‌شود.

انتهای پیام/