شناسهٔ خبر: 76129843 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

امام جمعه گرگان:

اقتصاد کشور نیازمند راه‌ حل‌های علمی دانشگاه ها است

امام جمعه شهر گرگان گفت: امروز بهبود شرایط اقتصاد کشور نیازمند ارائه راه‌حل‌های علمی از سوی دانشگاه ها است.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، آیت الله «سید کاظم نورمفیدی» در نماز جمعه امروز مصلای وحدت شهر گرگان اظهار کرد: گفتن مشکلات آسان است؛ حل مشکلات وظیفه دانشگاه است، اقتصاد کشور نیازمند راه‌حل‌های علمی است، نه مُسکن‌های موقتی.
 
نماینده ولی فقیه در استان گلستان با گرامیداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو، به پیشینه تاریخی این روز پرداخت و حادثه شهادت سه دانشجوی دانشگاه تهران در اعتراض به سفر معاون رئیس‌جمهور آمریکا پس از کودتای ۲۸ مرداد را «نماد بیداری سیاسی دانشجویان» دانست.
 
وی افزود: دانشجویان «قشر آگاه و مسئول جامعه» هستند هرکه علم بیشتری دارد، مسئولیت بیشتری بر دوشش قرار دارد، دانشجوی امروز مدیر آینده کشور است.
 
به گفته وی؛ دانشجویان با برخوداری از علوم و فنون روز و شناخت از شرایط امروز ایران می توانند موتور حل مسائل کشور باشند.
 
آیت الله نورمفیدی با اشاره به مبارزات گذشته ملت برای رهایی از استبداد و استعمار اظهار کرد: امام خمینی(ره) تحقق‌ بخش آرمان همه آزادی‌خواهان این سرزمین بود؛ کشور را از استبداد داخلی و استعمار خارجی نجات داد.
 
وی ادامه داد: ۲۰ جمادی‌الثانی مصادف با میلاد امام خمینی(ره) است ایشان شخصیتی کم‌نظیر در علم، عرفان، مبارزه و رهبری نهضت اسلامی» است، امام همه آرمان‌های مبارزان این ملت را تحقق بخشید. اما امروز دشمنان به‌دنبال تخریب شخصیت امام هستند.
 
به گفته وی؛ معاندان با تولید محتوایی جعلی در فضای مجازی مدعی وصیت‌نامه جدید امام شده اند، به نام هوش مصنوعی، جملاتی را کنار هم می‌گذارند و با صدای رهبری منتشر می‌کنند تا القا کنند امام گفته است که ما برای مردم کاری نکرده‌ایم. این یک دروغ محض است. من خودم در جلسه قرائت وصیت‌نامه حضور داشتم این اقدامات بخشی از «جنگ شناختی» است دشمنان دیروز هم برای تخریب شخصیت‌ها همین روش‌ها را داشتند؛ امروز هم ادامه دارند. 
  
امام جمعه گرگان به ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و نامگذاری این روز به‌عنوان روز زن، به دیدگاه اسلام نسبت به زن پرداخت و گفت: شرق سنتی زن را به حاشیه برد و غرب مدرن، کمال زن را در زیبایی جسمی خلاصه کرد؛ هر دو جفا کردند. اسلام و حضرت زهرا(س) تصویر سومی ارائه کردند.
 
وی ادامه داد: زندگی حضرت زهرا(س) «الگویی برای زنان جهان» است حضرت زهرا(س) در عین پاکدامنی و حجاب، شخصیتی سازنده و مؤثر بود؛ خطبه فدکیه نمونه‌ای از نقش‌آفرینی اجتماعی ایشان است.
  
آیت الله نورمفیدی با اشاره به مشکلات اقتصادی موجود اظهار کرد: راه‌حل مشکلات اقتصادی تزریق مُسکن نیست. اقتصاددانان باید بنشینند و راه‌حل‌های علمی و اساسی ارائه کنند.
 
وی افزود: با رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری و نفس قدسی امام، کشور از توطئه‌ها و جنگ شناختی دشمن عبور می کند.
 
انتهای پیام/