شناسهٔ خبر: 76120064 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

طرز تهیه دمنوش گرمک طرز تهیه دمنوش گرمک

دمنوش گرمک به نوشیدنی ای گفته می شود که از دم کردن برگ، پوست یا تکه های گرمک با آب گرم تهیه می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دمنوش گرمک به نوشیدنی ای گفته می شود که از دم کردن برگ، پوست یا تکه های گرمک با آب گرم تهیه می شود. این نوشیدنی اغلب برای ایجاد طعم خاص، عطر دلپذیر و فواید احتمالی برای سلامتی استفاده می شود. می‌توان دمنوش گرمک را به صورت سرد یا گرم آماده کرد و از طعم و خواص آن لذت برد.

نگاهی سریع به طرز تهیه دمنوش گرمک

برای آماده کردن دمنوش گرمک، باید گرمک تازه را خرد کرده و به همراه پوست گرمک خشک شسته شده با آب سرد، آن را در قوری بریزید.

 آب جوش و چوب دارچین را به قوری اضافه کنید و اجازه دهید تا 20 دقیقه بماند و دم بکشد. بعد از 20 دقیقه دمنوش را سرو کنید و آن را با عسل یا نبات شیرین کنید.

گرمک را خرد کنید و کنار بگذارید. اگر از پوست گرمک هم استفاده می‌کنید آن را با آب سرد بشویید و کنار بگذارید.

گرمک، پوست خشک شده آن، چوب دارچین و آب جوش را در قوری بریزید. در قوری را ببندید و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه بماند و دم بکشد.

دمنوش را از صافی رد کنید و در فنجان مورد نظر برای سرو بریزید. در صورت تمایل می‌توانید برای شیرین کردن دمنوش به آن مقداری عسل یا نبات هم اضافه کنید.

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه دمنوش گرمک

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه دمنوش گرمک اشاره شده است، با ما همراه باشید.

در صورت تمایل می‌توانید مقدار کمی گلاب هم به این دمنوش اضافه کنید.

این دمنوش را می‌توانید به صورت سرد هم سرو کنید. برای این کار باید بعد از شیرین کردن دمنوش آن را در یخچال بگذارید و بعد از این که خنک شد آن را با یخ سرو کنید.

می‌توانید چند برگ نعناع تازه هم به قوری اضافه کنید تا به همراه دمنوش خوب دم بکشد و عطر و طعم آن را بهتر کند.