شناسهٔ خبر: 76084083 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

حمایت سازمان هواپیمایی کشور از سرمایه‌گذاران برای خرید هواپی... -

اقتصاد ایران: ایسنا/مرکزی رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: سازمان هواپیمایی با تمام توان از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای خرید هواپیما و راه‌اندازی ایرلاین استانی حمایت می‌کند.

صاحب‌خبر -

حسین پورفرزانه، ۱۱ آذر در آیین بهره‌برداری همزمان از هواپیمای اراک پرواز امیرکبیر و خط پروازی و هواپیمایی مهر در فرودگاه شهدای اراک افزود: در راستای سیاست دولت برای ایجاد شبکه مویرگی حمل‌ونقل هوایی، از این پس هر استان برخوردار از فرودگاه مجهز باید ایرلاین اختصاصی خود را داشته باشد.

وی اظهار کرد: صنعت هوانوردی مانند بدن انسان است؛ هاب‌ها نیز استان هایی مثل تهران، مشهد و اصفهان شاهرگ هستند و شهرهای استانی مویرگ هستند و اگر مویرگ‌ها شکل نگیرند، بافت‌های بدن اقتصاد و حمل‌ونقل مناطق ضعیف می شوند و از بین می‌روند.

پورفرزانه با تأکید بر تغییر اساسی مدل کسب‌وکار صنعت هوانوردی ایران گفت: در بسیاری از کشورها بانک‌ها یا بورس سرمایه کلان جمع می‌کنند و هواپیما می‌خرند، اما در ایران این مدل جواب نداده است؛ بنابراین سیاست جدید ما تشویق سرمایه‌گذاران خرد و استانی است که خودشان مستقیماً هواپیما بخرند و ایرلاین استانی راه بیندازند؛ این مدل تا امروز بهترین نتیجه را داده و راه‌حل واقعی توسعه صنعت هوایی کشور است.

پورفرزانه با اشاره به افتتاح ایرلاین‌های استانی جدید افزود: دو هفته پیش دومین ایرلاین استانی را در اصفهان افتتاح کردیم، امروز در اراک شاهد آغاز به کار رسمی هواپیمایی امیرکبیر اراک و خط پروازی مهر هستیم و به‌زودی در استان‌هایی مانند کردستان و دیگر استان‌های فاقد ایرلاین اختصاصی این روند را ادامه خواهیم داد و امیدواریم به‌زودی شاهد رونق کامل شبکه مویرگی هوایی در سراسر کشور باشیم.

انتهای پیام 

برچسب‌ها: