شناسهٔ خبر: 76078305 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

سخنگوی دولت: سیاست قطعی بر آموزش حضوری است، اما با توجه به آلودگی هوا تصمیم بر آموزش‌های الکترونیکی گرفته شده

سخنگوی دولت درخصوص مجازی شدن آموزش مدارس طی هفته گذشته در بسیاری از مناطق کشور، تصریح کرد: سیاست قطعی آموزش و پرورش بر آموزش حضوری است؛ معتقدیم که هیچ آموزشی کیفیت آموزش حضوری را ندارد.

صاحب‌خبر -
سخنگوی دولت: سیاست قطعی بر آموزش حضوری است، اما با توجه به آلودگی هوا تصمیم بر آموزش‌های الکترونیکی گرفته شده
کد خبر: 750177
|
۱۴۰۴/۰۹/۱۱ ۱۲:۰۷:۰۷

نشست خبری فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت با اصحاب رسانه، امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴ برگزار شد.

به گزارش ایرنا، سخنگوی دولت درخصوص مجازی شدن آموزش مدارس طی هفته گذشته در بسیاری از مناطق کشور، تصریح کرد: سیاست قطعی آموزش و پرورش بر آموزش حضوری است؛ معتقدیم که هیچ آموزشی کیفیت آموزش حضوری را ندارد. این شیوه‌های آموزش به عنوان مکمل قابل استفاده هستند، اما از طرفی با توجه به آلودگی که در طول چند هفته اخیر شاهد آن بودیم، حفظ سلامت دانش‌آموزان یکی از موضوعاتی است که برای دولت بسیار مهم است. بنابراین، برای جلوگیری از هرگونه آسیبی، تصمیم بر آموزش‌های الکترونیکی گرفته شده است.

مهاجرانی با تاکید بر اینکه دولت به شدت به دنبال تحقق عدالت آموزشی است، گفت: پیشنهاد مدرسه تلویزیونی ارایه شده و دولت برنامه‌هایی برای تقویت سامانه شبکه اجتماعی دانش‌آموزان (شاد)، دارد. 

برچسب‌ها: