شناسهٔ خبر: 76076441 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

پروژه ۱۱۰ واحدی مسکن کم‌درآمدها در قزوین به بهره‌برداری رسید

پروژه ۱۱۰ واحدی مسکونی ویژه اقشار کم‌درآمد دهک‌های ۱ تا ۴ در منطقه مینودر قزوین، با حضور رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و استاندار قزوین به بهره‌برداری رسید.

صاحب‌خبر -

پروژه ۱۱۰ واحدی مسکن کم‌درآمدها در قزوین به بهره‌برداری رسید

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، پروژه ۱۱۰ واحدی مسکونی ویژه اقشار کم‌درآمد در منطقه مینودر قزوین، با حضور رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و استاندار قزوین به بهره‌برداری رسید. این طرح با هدف حمایت از خانوارهای کم درآمد و تسریع در تامین مسکن پایدار به طور رسمی افتتاح شد.

محمد نوذری، استاندار قزوین، در این مراسم با بیان اینکه افتتاح این پروژه گامی مهم در جهت کاهش نیاز مسکن محرومان در استان است، افزود: قزوین در اجرای طرح‌های ملی مسکن جزو استان‌های پیشرو بوده و تلاش می‌شود پروژه‌های جدید مسکن برای اقشار ضعیف و جوانان با سرعت بیشتری اجرا شود.

تمرکز بر دهک‌های یک تا چهار و نقش قزوین در نهضت ملی مسکن


منوچهر خواجه‌دلویی، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، با اشاره به ضرورت گسترش حمایت‌ها از دهک‌های پایین جامعه، اظهار کرد: تمرکز بنیاد مسکن بر ساخت مسکن مناسب برای دهک‌های ۱ تا ۴ و ارایه تسهیلات کم‌بهره، نقش مهمی در کاهش فشار اقتصادی بر خانواده‌های محروم ایفا می‌کند.

به گفته مسئولان، پروژه ۱۱۰ واحدی مینودر با بهره‌گیری از تسهیلات دولتی و حمایت‌های بنیاد مسکن اجرا شده و آماده واگذاری به خانواده‌های واجد شرایط است. این واحدها به عنوان بخشی از برنامه نهضت ملی مسکن و طرح‌های حمایتی اقشار کم‌درآمد در قزوین، نقش مهمی در ارتقای رفاه اجتماعی و کاهش شکاف مسکن در این استان خواهند داشت.