به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، کیانا روحی، کارشناس اداره کل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، درباره نحوه مصرف فرآوردههای اکسیدان، دکلره و شرایط نگهداری رنگ مو بیان کرد: اکسیدانها که معمولا بر پایه هیدروژن پراکسید هستند نقش فعالکننده رنگ مو را دارند و فرمولاسیون آنها باید بهگونهای باشد که حساسیت پوستی ایجاد نکند.
وی افزود: دکلره منجر به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو میشود.
این کارشناس اظهار کرد: آسیبهایی مانند کاهش ضخامت مو، التهاب و قرمزی پوست سر و تحریک سیستم تنفسی از جمله پیامدهای استفاده نادرست از دکلره است. این فرآیند تنها با رعایت اصول ایمنی و توسط افراد متخصص انجام شود.
روحی درباره ویژگیهای رنگ موی استاندارد توضیح داد: این فرآورده باید یکنواخت، همگن و فاقد ذرات حلنشده باشد و PH آن معمولا بین 9 تا 11 قرار میگیرد. تیوب رنگ مو باید در دمای اتاق، دور از نور مستقیم و شعله نگهداری شود.
او گفت: رنگ موها به دو دسته گیاهی و سنتتیک تقسیم میشوند که نوع سنتتیک از نظر دوام رنگ در سه شکل موقت، نیمهدائمی و دائمی عرضه میشود. همچنین حداکثر غلظت مجاز آمونیاک در این فرآوردهها 6 درصد است.
روحی توصیه کرد: مصرفکنندگان صرفاً از محصولات دارای مجوز استفاده کنند و از خرید فرآوردههای فاقد برچسب اصالت و مشخصات کامل خودداری کنند.
انتهای پیام/