هشدار؛ این بستنیها برای کودکان خطرناک است هشدار؛ این بستنیها برای کودکان خطرناک است
استفاده از برخی رنگها در محصولاتی مانند بستنی که مصرف عمده آن توسط کودکان است، ممنوع است.
صاحبخبر - به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ استفاده از شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است، چرا که شیر محیط مناسبی برای رشد میکروبهاست و در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی در تولید، نگهداری و عرضه، سلامت مصرفکنندگان بهویژه کودکان در معرض خطر قرار میگیرد.
با اشاره به وجود باکتریهای رودهای مانند اشرشیاکلی در بستنیهایی که به شکل غیربهداشتی تهیه میشوند، این نوع آلودگیها میتواند موجب بروز اسهال و استفراغ شدید در کودکان شود؛ بنابراین توصیه میشود بستنی فقط از مراکز معتبر و دارای مجوز بهداشتی خریداری شود.
هرچند رنگهای مصنوعی مانند سانست یلو و تارترازین جزو رنگهای خوراکی مجاز هستند، اما استفاده از آنها در محصولاتی مانند بستنی که مصرف عمده آن توسط کودکان است، ممنوع است. این رنگها میتوانند باعث بروز واکنشهایی مانند بیشفعالی یا حساسیت در کودکان شوند.
استفاده از رنگها و طعمدهندههای طبیعی مانند زعفران، کاکائو، و عصاره میوهها، بهترین گزینه برای تهیه بستنیهای سالم و ایمن است.
خانوادهها بهویژه در فصل تابستان با دقت بیشتری به خرید بستنی بپردازند و صرفاً از فروشگاههای دارای مجوز بهداشتی و نشان معتبر سلامت، بستنی تهیه کنند. توجه به ظاهر، بستهبندی، ترکیبات، طعم و رنگ بستنی از نکاتی است که میتواند از بروز مسمومیتهای غذایی، بهویژه در کودکان، پیشگیری کند. رعایت همین نکات ساده، گامی مؤثر در حفظ سلامت خانوادههاست.∎