به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، علی نیکزاد امروز _دوشنبه دهم آذر_ در هشتادوهشتمین سالگرد شهادت شهید آیت الله مدرس (ره) و اختتامیه اجلاسیه دومین کنگره ملی شهید مدرس و ۱۲۲۶ شهید منطقه ترشیز که با حضور اقشار مختلف مردم در زیارتگاه آقای شهید در شهر کاشمر برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهید مدرس و شهدای منطقه ترشیز، اظهار کرد: صاحبنظر بودن و قدرت تحلیل دقیق در مسائل مختلف، دغدغه توسعه و آبادانی منطقه و پیگیری مشکلات مردم و اخلاص، پاکدستی و خدمترسانی صادقانه به موکلین سه ویژگی اصلی برای یک نماینده شایسته است.
وی با اشاره به روحیه ایثار و ایمان امام حسین (ع)، افزود: دنیا بسیار کوچک و آخرت بسیار بزرگ است، لذا ما نیز باید با همین نگاه، اسلام را زنده نگه داریم و در مسیر امر به معروف و نهی از منکر گام برداریم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تجلیل از جایگاه علمی و فقهی شهید مدرس (ره)، او را نماد شجاعت و پاکدستی در سیاست دانست و ادامه داد: مدرس پیش از ورود به عرصه سیاست، فقیهی برجسته و انسانی زاهد بود، اما ایمان عمیقش او را به خدمت اجتماعی و دفاع از حقوق مردم سوق داد، چرا که او معتقد بود سیاستمداری که در بند تجملات باشد، نماینده صادقی برای مردم نخواهد بود.
نیکزاد با تأکید بر اینکه شهید مدرس (ره) در برابر استبداد داخلی نیز با صلابت ایستاد و از کسی جز خدا نترسید، افزود: مدرس شاخصی برای نمایندگان پاکدست و تراز انقلاب اسلامی است، چرا که او وکالت را امانتی الهی و خانه ملت را مرکز خدمت به مردم میدانست.
نماینده مردم اردبیل با اشاره به جمله معروف شهید مدرس (ره) که گفته بود سیاست ماست عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ماست، اظهار کرد: مکتب مدرس پایهگذار اخلاق در سیاست است، چرا که سیاست باید بر محور خدمت، صداقت و کرامت انسانی باشد.
نیکزاد افزود: آیتالله مدرس (ره) هیچ وابستگی به قدرتهای خارجی را نپذیرفت و استقلال کشور را خط قرمز میدانست و همواره به عنوان نمایندهای بود که زبان مردم در مجلس باقی ماند.
وی صیانت از استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور، ترویج شفافیت، پاکدستی و صداقت در مدیریت و پایبندی به قانونگرایی و تقویت نهادهای مردمی را سه پیام شهید مدرس برای امروز کشور دانست و ادامه داد: دشمن از ابتدای پیروزی انقلاب درصدد تضعیف ایران و ایجاد تفرقه بوده است، از این رو نباید اجازه دهیم اختلافات داخلی، اتحاد ملت را خدشهدار کند.
نایب رئیس مجلس با بیان اینکه نقد منصفانه باید در قالب مشورت و راهنمایی برای دولت انجام شود، خاطرنشان کرد: موظفیم از دولت در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی حمایت کنیم.
نیکزاد به تأکید رهبر معظم انقلاب درباره پرهیز از اسراف، صرفهجویی و ترویج فرهنگ مسئولیتپذیری اشاره کرد و افزود: در مصرف آب، انرژی و منابع عمومی باید به عنوان یک رفتاری که نشانه ایمان، مسئولیتپذیری و فرهنگ اسلامی است صرفهجویی کنیم.