شناسهٔ خبر: 76068817 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

کلاهبرداری ۴۲۰ میلیون تومانی با فروش خودروی تصادفی در دیوار

رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی از کشف پرونده‌ای خبر داد که فردی با تبلیغ دو خودروی تصادفی در سایت دیوار، ۴۲۰ میلیون تومان از یک شهروند استان کلاهبرداری کرده بود؛ پول شاکی با اقدام سریع پلیس بازگردانده شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ قدرت الوانی رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی در تشریح این پرونده گفت: شاکی، شهروندی از شهرستان بشرویه بود که مدتی قبل از طریق سایت دیوار دو خودروی تصادفی را خریداری کرد. با توجه به قیمت مناسب خودروها، مبلغ ۴۲۰ میلیون تومان به حساب آگهی‌دهنده واریز شد اما پس از مدتی فرد مورد نظر پاسخگو نبود و شهروند برای رسیدگی به شکایت خود به پلیس فتا مراجعه کرد.

بیشتر بخوانید:

باند کلاهبرداری هزار میلیاردی در مازندران متلاشی شد

وی افزود: به منظور احقاق حق شاکی، کارشناسان پلیس فتا رسیدگی فوری به پرونده را آغاز کردند. متهم که خارج از استان زندگی می‌کرد، شناسایی شد و با هماهنگی مرجع قضائی، مبلغ واریزی به حساب شاکی برگشت داده شد. پرونده نیز برای ادامه روند قضائی به دادسرا ارسال شد.

الوانی تاکید کرد: دریافت بیعانه، کلید واژه بسیاری از کلاهبرداری‌های اینترنتی است. شهروندان نباید قبل از مشاهده کالا، هیچ مبلغی تحت عنوان بیعانه به حساب افراد ناشناس واریز کنند.

وی از شهروندان خواست هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام‌رسان‌های موبایلی، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir و بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند. همچنین شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات و گزارشات مردم در سراسر کشور است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: