شناسهٔ خبر: 76064749 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

«شیش‌ماهه» مهران مدیری از شب یلدا به تلویزیون می‌رسد

با اعلام رسمی سیمافیلم، «شیش‌ماهه» یکی از سریال‌های شاخص زمستانی شبکه سه خواهد بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط‌عمومی شبکه سه سیما، سریال جدید «شیش‌ماهه» به کارگردانی مهران مدیری و تهیه‌کنندگی جواد فرحانی، از شب یلدا پخش خود را آغاز خواهد کرد. این مجموعه تلویزیونی که در ۱۷ قسمت تولید شده، پس از پایان پخش سریال «الگوریتم»، از ابتدای زمستان هر شب ساعت ۲۰:۳۰ روی آنتن شبکه سه قرار می‌گیرد.

در «شیش‌ماهه» جمعی از بازیگران مطرح حضور دارند؛ محمد شعبانپور، حسن معجونی، نیما شعبان‌نژاد، مهران مدیری، سحر زکریا، جواد رضویان، علیرضا خمسه، ناهید مسلمی و مریم سعادت از جمله چهره‌هایی هستند که در این مجموعه ایفای نقش می‌کنند.

روایت این سریال با خبری تلخ آغاز می‌شود؛ زمانی که خانواده‌ای درمی‌یابد تنها فرزندشان به بیماری سختی مبتلاست و پزشکان تنها شش ماه برای ادامه زندگی او فرصت تعیین کرده‌اند. اعضای خانواده می‌کوشند در این مدت محدود، بهترین شرایط روحی و عاطفی را برای فرزند بیمار خود فراهم کنند و در این مسیر با چالش‌های گوناگون روبه‌رو می‌شوند.

«شیش‌ماهه» جدیدترین همکاری مهران مدیری و جواد فرحانی در تلویزیون محسوب می‌شود و قرار است یکی از مجموعه‌های شاخص زمستانی شبکه سه باشد.

برچسب‌ها: