شناسهٔ خبر: 76057337 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست صمیمانه با تشکل‌های دانشجویی تأکید کرد؛

مشارکت دانشجویان، سرمایه‌ای ارزشمند برای پیشرفت دانشگاه است

نشست تشکل‌های دانشجویی با حضور دکتر محمدصادق رضایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دکتر حسینی کارنامی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر بابایی معاون دانشجویی فرهنگی و دکتر عنایتی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در سالن علامه حسن‌زاده آملی برگزار شد و در فضایی صمیمانه، مهم‌ترین مسائل آموزشی، رفاهی و فرهنگی دانشجویان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا مازندران؛ نشست تشکل‌های دانشجویی عصر دیروز یکشنبه ۹ آذرماه با حضور دکتر محمدصادق رضایی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران؛ دکتر حسینی کارنامی؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر عنایتی؛ معاون تحقیقات و فناوری و دکتر بابایی؛ معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در سالن علامه حسن‌زاده آملی برگزار شد و در فضایی صمیمانه، مهم‌ترین مسائل آموزشی، رفاهی و فرهنگی دانشجویان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ابتدای این نشست با قدردانی از نقش فعالان تشکل‌های دانشجویی در انتقال دغدغه‌های واقعی دانشجویان، تأکید کرد: حضور و پیگیری شما، بخش عمده‌ای از مشکلات را به‌صورت دقیق و قابل‌حل در اختیار مدیریت دانشگاه قرار می‌دهد و این همراهی، سرمایه‌ای ارزشمند برای پیشرفت دانشگاه است.

 مشارکت دانشجویان، سرمایه‌ای ارزشمند برای پیشرفت دانشگاه است

دکتر رضایی اظهار کرد: دانشگاه مدافع حقوق آموزشی دانشجویان است و اجازه نخواهد داد شأن علمی دانشجو خدشه‌دار شود.

وی در ادامه این نشست، به دغدغه‌های رفاهی دانشجویان اشاره کرد و توضیح داد: برخی برداشت‌های نادرست درباره امکانات خوابگاهی و تغذیه وجود داشته است اما جلسات متعددی جهت اصلاح و بهبود این فرآیندها برگزار شد و مذاکرات جهت ارتقای کیفیت خدمات ادامه دارد.

دکتر رضایی در ادامه به برنامه‌های توسعه‌ای اشاره کرد و گفت: درخواست احداث کلاس‌های جدید و کتابخانه مرکزی دانشگاه به استاندار مازندران ارائه شده و در تلاش هستیم تا این پروژه‌ها در اولویت قرار گیرد.
در ادامه نشست، به طرح دانشگاه برای مشارکت فعال در مدیریت پسماند استان نیز پرداخته شد.

 مشارکت دانشجویان، سرمایه‌ای ارزشمند برای پیشرفت دانشگاه است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران این طرح را مأموریت ملی دانشگاه دانست و تأکید کرد: دانشجویان می‌توانند بازوی مؤثر این برنامه باشند و الگوهایی کاربردی در مناطق روستایی طراحی و اجرا کنند.

وی با اشاره به اهمیت مسئولیت اجتماعی، فعالیت‌های جهادی و برنامه‌های فرهنگی دانشجویان، ابراز امیدواری کرد: این روحیه مشارکت‌جو در تمام عرصه‌ها ادامه یابد.

 مشارکت دانشجویان، سرمایه‌ای ارزشمند برای پیشرفت دانشگاه است

وی افزود: ارتباط تشکل‌ها با مدیریت دانشگاه، زمینه‌ساز رشد و ارتقای دانشگاه است و نمونه آن برگزاری موفق کنگره دانشجویی با حضور بیش از هزار دانشجو از سراسر کشور بود که به بهترین شکل توسط خود دانشجویان مدیریت شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بار دیگر بر اولویت‌داشتن مسائل صنفی و دانشجویی تأکید و خاطرنشان کرد: هر اقدامی که در توان دانشگاه باشد برای حل مشکلات انجام خواهد شد.

در پایان این نشست، دکتر رضایی از تلاش‌ها و مشارکت ارزشمند دانشجویان در برنامه‌های فرهنگی، علمی و اجتماعی تقدیر کرد و گفت: پذیرفتن مسئولیت و فعالیت تشکیلاتی در کنار تحصیل، اقدامی ارزشمند و نشان‌دهنده بلوغ فکری دانشجویان است.

لازم به ذکر است: تمامی معاونین و مدیران ضمن ابراز خرسندی از حضور در نشست با دانشجویان، به پرسش های آنان پاسخ دادند.

 مشارکت دانشجویان، سرمایه‌ای ارزشمند برای پیشرفت دانشگاه است