نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این دسر خوشمزه، بهها را بشویید، پوست بگیرید و پوستها را کف قابلمه بچینید. بهها را نصف کرده و هستهشان را جدا کنید و آنها را در قابلمه بگذارید.
داخل هر نیمه کمی شکر و دانه انار بریزید و چوب دارچین را روی پوستها قرار دهید. کمی آب اضافه کنید و بگذارید حدود یک ساعت با درِ بسته بپزند.
پس از پخت، بهها را در ظرف سرو بچینید و با بستنی وانیلی و دانههای انار تزئین کنید. در ادامه با طرز تهیه این دسر به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای دسر به با بستنی و انار برای 8 نفر
| مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
| به | ۴ عدد |
| دانههای انار | ۱/۲ لیوان |
| شکر | ۸ قاشق چایخوری |
| چوب دارچین | ۱ عدد |
| آب | ۱ و نیم لیوان |
| دانه به | به میزان لازم |
| بستنی وانیلی | به میزان لازم |
مرحله اول: بهها را آماده کنید
بهها را بشویید و پوست بگیرید. پوستهای جدا شده به را کف قابلمه بچینید.
سپس بهها را از وسط نصف کنید و هسته آنها را جدا کنید.
هر نیمه به را به شکلی در قابلمه بگذارید که بخش خالی شده هسته آن رو به بالا باشد.
مرحله دوم: شکر را اضافه کنید
در داخل هر نیمه به، ۱ قاشق چایخوری شکر و کمی دانههای انار اضافه کنید.
چوب دارچین را هم روی پوست بهها در کف قابلمه قرار دهید.
مرحله سوم: بگذارید به بپزد
آب را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بهها با در بسته برای یک ساعت بپزند.
مرحله چهارم: دسر به پخته را سرو کنید
بههای پخته را در ظرف دلخواه بچینید و روی آن را با یک اسکوپ بستنی وانیلی و دانههای انار تازه تزئین کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه دسر به پخته با بستنی و انار
برای آماده کردن این دسر به نکات زیر هم توجه داشته باشید:
میتوانید برای بهتر شدن رنگ این دسر، کمی آب انار و آلبالو منجمد هم به آب اضافه کنید و بگذارید در این آب بپزد.
میتوانید برای تزئین روی به پخته شده از خامه فرم گرفته و پودر پسته هم استفاده کنید.
بهتر است بههایی که در این دسر استفاده میکنید هم اندازه باشند تا جلوه بهتری در زمان سرو داشته باشند.
منبع: اکالا