شناسهٔ خبر: 76056710 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

طرز تهیه دسر به پخته با بستنی و انار؛ مناسب شب یلدا

دسر به پخته یکی از دسرهای محبوب در کشور ترکیه‌ است که آماده کردن آن به شیوه‌های متنوعی رواج دارد.

صاحب‌خبر -

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه، به‌ها را بشویید، پوست بگیرید و پوست‌ها را کف قابلمه بچینید. به‌ها را نصف کرده و هسته‌شان را جدا کنید و آن‌ها را در قابلمه بگذارید.
 
داخل هر نیمه کمی شکر و دانه انار بریزید و چوب دارچین را روی پوست‌ها قرار دهید. کمی آب اضافه کنید و بگذارید حدود یک ساعت با درِ بسته بپزند.
 
پس از پخت، به‌ها را در ظرف سرو بچینید و با بستنی وانیلی و دانه‌های انار تزئین کنید. در ادامه با طرز تهیه این دسر به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای دسر به با بستنی و انار برای 8 نفر

 
مواد لازم مقدار مورد نیاز
به ۴ عدد
دانه‌های انار ۱/۲ لیوان
شکر ۸ قاشق چای‌خوری
چوب دارچین ۱ عدد
آب ۱ و نیم لیوان
دانه به به میزان لازم
بستنی وانیلی به میزان لازم

مرحله اول: به‌ها را آماده کنید

به‌ها را بشویید و پوست بگیرید. پوست‌های جدا شده به را کف قابلمه بچینید.
 
سپس به‌ها را از وسط نصف کنید و هسته آن‌ها را جدا کنید.
 
هر نیمه به را به شکلی در قابلمه بگذارید که بخش خالی شده هسته آن رو به بالا باشد.
 
شب یلدا

مرحله دوم: شکر را اضافه کنید

در داخل هر نیمه به، ۱ قاشق چای‌خوری شکر و کمی دانه‌های انار اضافه کنید.
 
چوب دارچین را هم روی پوست به‌ها در کف قابلمه قرار دهید.

مرحله سوم: بگذارید به بپزد

آب را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید به‌ها با در بسته برای یک ساعت بپزند.

مرحله چهارم: دسر به پخته را سرو کنید

به‌های پخته را در ظرف دلخواه بچینید و روی آن را با یک اسکوپ بستنی وانیلی و دانه‌های انار تازه تزئین کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه دسر به پخته با بستنی و انار

برای آماده کردن این دسر به نکات زیر هم توجه داشته باشید:

می‌توانید برای بهتر شدن رنگ این دسر، کمی آب انار و آلبالو منجمد هم به آب اضافه کنید و بگذارید در این آب بپزد.
می‌توانید برای تزئین روی به پخته شده از خامه فرم گرفته و پودر پسته هم استفاده کنید.
بهتر است به‌هایی که در این دسر استفاده می‌کنید هم اندازه باشند تا جلوه بهتری در زمان سرو داشته باشند.
 
منبع: اکالا