تیمهای فوتبال مس رفسنجان و سپاهان در حالی از ساعت ۱۷:۳۰ در هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه شهدای مس به مصاف هم رفتهاند که این دیدار در نهایت با پیروزی ۳ بر صفر طلاییپوشان اصفهان به پایان رسید.
شاگردان محرم نویدکیا که چندین هفته است روی نوار پیروزی قرار دارند با ۱۸ امتیاز در کنار پرسپولیس به رده سوم جدول ردهبندی صعود کردند. مس نیز با ۷ امتیاز همچنان در انتهای جدول جا خوش کرده است. این ششمین برد پی در پی تیم محرم نویدکیا در مسابقات لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا ۲ بود.
مس رفسنجان صفر - سپاهان ۳
گلزنان: احسان حاج صفی (۴۵+۸ - پنالتی)، آرش رضاوند (۵۵) و محمد عسگری (۸۵)
اخراج: امیرحسین صدقی (۴۰) از مس رفسنجان
اخراج بازیکن مس
گل اول سپاهان
گل دوم سپاهان
گل سوم سپاهان
ترکیب سپاهان:
سیدحسین حسینی، وحدت هنانوف، هادی محمدی، محمد دانشگر، احسان حاج صفی، عارف حاجی عیدی، آرش رضاوند، ریکاردو آلوز، ایوان سانچز، محمدمهدی لطفی و انزو کریولی.
ترکیب مس رفسنجان:
نیما میرزازاد، امیرحسین صدقی، سیدمجید نصیری، فرنام عرب، دانیال جهانبخش، علیرضا نقیزاده، نعمان کوردیچ، ماتئوس کاستا، وحید حیدریه، مهدی شریفی و آرمان رمضانی.

انتهای پیام/