شناسهٔ خبر: 76034844 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

رسانه عبری: نتانیاهو به شدت نگران نتایج انتخابات داخلی لیکود است

منابع آگاه در لیکود اعلام کردند، نتانیاهو و اطرافیانش به شدت نسبت به نتایج داخلی این حزب نگران هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه یسرائیل هیوم در گزارشی به نقل از منابع آگاه در لیکود خبر داد، بنیامین نتانیاهو و اطرافیانش به شدت از نتایج انتخابات داخلی لیکود که هفته جاری برگزار شده بود، ناراحت و ناراضی هستند.

در این انتخابات بعد از بیش از13 سال، دیوید بیتان رهبر جدید لیکود انتخاب شده است.

براساس اطلاعاتی که به دست این رسانه عبری زبان رسیده است، با وجود آنکه در کنگره حزب با تمامی طرح‌های پیشنهادی نتانیاهو موافقت کرده است اما سمت و سوی اوضاع به شکلی است که مراکز قدرت جدیدی در داخل حزب شکل گرفته است که ضرورتا با مواضع نخست وزیر همسویی ندارند.

براساس گزارش یسرائیل هیوم برجسته‌ترین چهره در میان برندگان انتخابات، دیوید بیتان، عضو کنست است که با موفقیت صدها عضو میانه‌رو را به این کنفرانس که تقریباً 3000 عضو را شامل می‌شود، جذب کرد.

بیتان پیش از این قصد خود را برای ریاست کنفرانس لیکود اعلام کرده است، کنفرانسی که به او اجازه می‌دهد چهار تا پنج نامزد را از طرف خود برای لیست بعدی لیکود معرفی کند و عملاً یک «اردوگاه بیتان» را در درون حزب تشکیل دهد.

یک منبع حزبی اظهار داشت: «در این سناریو، نتانیاهو می‌تواند قانون داخلی را نادیده بگیرد».

طبق قانون اساسی لیکود، اعضای کمیته مرکزی کرسی‌های اختصاص داده شده به نمایندگان مناطق در لیست کنست را تعیین می‌کنند.

اگر بیتان واقعاً به ریاست کمیته مرکزی انتخاب شود، می‌تواند رویه‌های قانون داخلی را کنترل کند. به عنوان مثال، دنی دانون، رئیس سابق حزب، از موقعیت خود برای تحریک اقدامات علیه نتانیاهو استفاده کرد.

بیتان در حال حاضر به دلیل فساد عمومی جدی در حال محاکمه است و دادستانی هفته گذشته بازجویی از او را در مورد شهادتش آغاز کرد.

انتهای پیام/