شناسهٔ خبر: 76029416 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سلماس:

مسابقه کتابخوانی «هواتو دارم» با استقبال ۴۷۰ نفر در سلماس برگزار شد

آذربایجان غربی - رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سلماس گفت: مسابقه کتابخوانی با عنوان «هواتو دارم» با محوریت زندگی و سیره شهید مرتضی عبدالهی و با مشارکت ۴۷۰ نفر در شهرستان سلماس برگزار شد.

صاحب‌خبر -

رامین پورعباس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ارومیه گفت: مسابقه کتابخوانی با عنوان «هواتو دارم» با محوریت زندگی و سیره شهید والامقام مرتضی عبدالهی با مشارکت گسترده فرهنگی در شهرستان سلماس برگزار شد.

وی افزود: این رویداد که با استقبال چشمگیر ۴۷۰ نفر از بانوان و آقایان علاقه‌مند همراه بود، با هدف تعمیق فرهنگ مطالعه و آشنایی نسل‌های امروز با سبک زندگی و منش شهدای گرانقدر کشورمان برگزار شد.

پورعباس با ابراز خرسندی از میزان مشارکت شهروندان، اهمیت این‌گونه برنامه‌ها را مورد تأکید قرار داد.

وی بیان کرد: برگزاری مسابقه کتابخوانی «هواتو دارم» صرفاً یک فعالیت مقطعی نیست، بلکه بخشی از راهبرد فرهنگی ما برای پیوند دادن جامعه، به‌ویژه جوانان، با ارزش‌های دفاع مقدس و سیره عملی شهداست.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سلماس ادامه داد: شهید مرتضی عبدالهی نمونه‌ای درخشان از جوانی است که مسیر درست را انتخاب کرد و ترویج سبک زندگی او، یک ضرورت فرهنگی است.

پورعباس همچنین با اشاره به اجرای منظم و دقیق آزمون، افزود: این سطح از حضور و مشارکت نشان می‌دهد که عمق اشتیاق مردم ما به یادآوری و پاسداشت قهرمانان ملی و دینی همچنان زنده و پویا است.

وی همچنین از تداوم برگزاری برنامه‌های مشابه در آینده خبر دادند و اعلام کردند که در نظر است با تمرکز بر زندگی دیگر شهدای شاخص منطقه، حلقه‌های مطالعاتی و فرهنگی بیشتری شکل گیرد.